Sanaci staveb je nutné realizovat po živelných pohromách nebo při prosakování spodních vod. Průzkumy a následné projekty mohou dát za výsledek podřezání zdiva, injektážím, elektrofyzikálnímu vysoušení, zarážení nerezových desek nebo mikrovlnnému vysoušení.

Stavby: -vodohospodářské -vodní nádrže-výstavba, opravy, odbahňování -úpravy toků, revitalizace -kanalizace a vodovody -zemní prácei v těžko přístupných terénech -stavby sanační a rekultivační -výstavba a opravy lesních a polních cest. Mechanizace: -pásový bagr CAT* 317 B -4 kráčející bagry typu Schae PP -buldozer ...

Výstavba: - rodinné domy - garáže - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sanace inženýrských staveb a zdiva - rekuperace Služby: - výškové práce - zámečnictví

Úpravny vod Topenářské práce Podlahové topení EUROCALOR (suchý systém) Odstraňování vlhkosti zdiva Prodej, dodávka a montáž - rekuperační odsavače Prodej - zalévací systém do bytu nebo na zahrádku

Stavební činnost Služby: - sanace vlhkého zdiva - hydroizolace stavebních konstrukcí - stavební činnost - projektová a poradenská činnost.

Profesionální vysoušení zatopených objektů po povodních, vodovodních haváriích a vysoušení novostaveb pro urychlení stavebních prací.

Služby: - hydroizolace - tekuté izolace - zateplování objektů - stavba objektů systémem CEPOL

Izolace zdiva pomocí injektáže. Sanace vlhkého zdiva. Prodej: - stavební chemie: - vnitřní a vnější stěrkové hydroizolace - chemická injektáž proti vzlínající vlhkosti - ochrana dřeva - laky, lazury, vosky a oleje

Naše činnost: - stavební práce - výškové práce - nátěry fasád včetně tmelení spár a trhlin - zateplení fasád kontaktní i lamelové - kompletní montáž a renovace střech - opravy a nátěry s použitím horolezecké techniky.

Hydroizolace a sanace betonových konstrukcí, včetně konstrukcí zatížených vysokým tlakem vody a konstrukcí vystavených působení agresivních chemikálií v rozsahu pH 3-11. Zajištění vodotěsnosti jímek včetně certifikátu těsnosti. Odstanění vlhkosti cihelného a smíšeného zdiva.

Provádí: -izolace proti vlhkosti -sanační omítky -izolace sklepních místností proti vlhku.

Výroba - bazény Hydroizolace střech Výroba - bazénová izolace Zemní práce Výstavba - jezírka

Sanační a kanalizační práce.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Úklidové práce. Sanace stavebních objektů a zařízení. Malířské, lakýrnické a zednické práce.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Světová jednička v sanaci škod. Sanace při škodách způsobených: - požáry - výbuchy - zemětřesením - silným větrem - povodněmi - deštěm - vniknutím vody a únikem chemikálií.

Společnost Polabské stavby s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí, působící svou činností po celé České Republice. Firma byla založena v roce 2006, a do roku 2011 jsme úspěšně zrealizovali celou řadu staveb. Přicházíme na trh s komplexní nabídkou realizace projektů, staveb, stavebních úprav a veškerých s tím souvisejících prací. Hlavní ...

Ariset - Stavební společnost. Zabýváme se kompletní realizací staveb od počátečních architektonických návrhů přes vypracování kompletní stavební dokumentace až po finální realizaci zakázky. Nezabýváme se jen stavbou nových budov (včetně přípravy území), ale také renovací, sanací a modernizací budov starších. Jádrové vrtání diamantovou ...

Vodní zdroje: - provádění vrtných prací - čerpací a sanační prace - regenerace vrtů.

Služby: - projektování pozemních a inženýrských staveb - geotechnický průzkum - sanace objektů a zemních sesuvů.

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Nabízí: - lehká prefabrikace - tepelné a hlukové izolace - akustika sálů a kin - podhledy, příčky, zdvojené podlahy - zateplovací fasádní pláště - provětrávané fasádní pláště - chladící a mrazící boxy - rekonstrukce a realizace půdních bytů - rekonstrukce budov.

Vysoušení zavlhlého zdiva-hydroizolace. Sanace zavlhlého zdiva: -měření a poradenství -chemické injektáže -sanační omítky. Prodej: -izolační materiál BAUREX a DISCO-SIL. -sanační materiál. Kancelář: Jaroslav Mádlík Podskalská 1356 280 02 Kolín 5.

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

- Omítání, fasádní práce - Čištění města, sanační a podobné činnosti