Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Klempířství, pokrývačství, tesařství: -klempířské, pokrývačské, tesařské práce -výroba, rekonstrukce, oprava -střechy, krovy, střešní okna, okapy -vzduchotechniky.

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Výroba porcelánových a keramických výrobků (kromě pro stavebnictví) -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vodoinstalatérství, topenářství

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizace.

Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabídka instalačních prací, obkladů, dlažeb a zednických prací. Dodávka a montáž zařizovacích předmětů včetně kompletní renovace koupelen.

Komplexní řešení vodoinstalací, topenářských a plynařských prací v rodinných i obytných domech.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Držitel certifikátu jakosti ISO* 9001:2001. Stavební výroba: -pozemní, inženýrská, občanská a bytová výstavba. Technická zařízení budov: -vypracování projektové dokumentace v oboru TZB* (technické zařízení budov), realizace, servis i pozáruční -dodávky a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, ústředního vytápění v ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Topenářské práce Vodoinstalační práce Montáž podlahového topení Rozvody vzduchu Jádrové vrtání

Činnost: -dodávka, montáž, rekonstrukce: -plynoinstalace, -vytápění, -zdravotechnika, -solární vytápění.

Prodej, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizace a chladicí věže. Oprava vzduchotechnických potrubních rozvodů a montáže elektromotorů i klínových řemenů. Poradenská činnost v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.

Výroba, prodej, projekce a dodávky: -vzduchotechnické potrubí, klimatizačních zařízení na klíč. Výroba, instalace -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvků na zakázku -prvky do velmi čistých a zdravotně sterilních prostředí či pro různé architektonické potřeby. Technologie jsou pravidelně modernizovány a doplňovány, dle požadavků ...

Komplexní řešení, realizace, prodej: -dodávky technologie pro stavby, stravovací provozy (chladírenská zařízení, topení, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavení staveb (zajištění interierových dodávek a montáží) -projektová činnost ve výstavbě.

Dodávká, montáž, záruční, pozáruční servis včetně návazných profesí: -vzduchotechnika pro nejrůznější objekty: - administrativní a provozní budovy - podniky - nemocnice - školy a školní jídelny - letiště - prodejny potravin - bytové jednotky.

Montáž: - zařízení pro novostavby a rekonstrukce, bytové a rodinné domy, haly a průmyslové budovy - revize plynových zařízení - projekty, projekce technických zařízení.