AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Výroba přípravků, zámečnictví, výroba z nerezu. Nerezový program.

Instalatérské a zámečnické práce.

Zámečnické práce, svařování nerezové oceli i hliníku.

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Nabídka soustružnických, frézařských a zámečnických prací, výroba kočárových kol.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Služby, práce: -zámečnictví -zámečnické práce -schodiště -zábradlí -konstrukce.

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Svářečské, zámečnické práce: -svařování litiny, nerezu... -zámečnictví.

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Výroba na zakázku z oceli a NEREZ oceli: -schodiště -zábradlí -konstrukce bran včetně pohonu a branek, branka -vrata -přístřešky -mříže -oplocení -vybavení provozoven, dílen a prodejen, a další. Provádíme zaměření a konzultace po celé ČR. Prodej: -kovářské polotovary a nerezové komponenty k výrobě zábradlí.

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Zámečnictví, zámečnické práce.

Instalatérské práce Výroba zámků a kování

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Zámečnictví a drobné opravy zemědělských strojů. Svařovací práce TIX, CO (ne nerez). Kovovýroba. Cenové nabídky.

Výroba a montáže: -zámečnických konstrukcí -posuvných a křídlových bran -kovaného zábradlí -nerezové doplňky na zakázku- bytové -nerezový sortiment pro vinaře -kovovýroba -veškeré montážní práce (nerez + hliník).

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

-zámečnické práce -strojírenská výroba -obráběcí práce -nástrojářské práce-výroba přípravků -lisařské práce -výroba a montáž regálových systémů -výroba a dodávka zahradního a domácího nábytku (nábytek) -výroba sportovního vybavení sportovišť -obchodní zastoupení Lanit Plast s.r.o.- výroba různých druhů desek -kovovýroba.