AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Zámečnické práce. Oplocení: -sportoviště -objekty

Stavební činnost: - kompletní montáž, realizace, rekonstrukce střech a podkroví. Práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické. Izolace rovných střech.

Zabýváme se výrobou: -ocelové a nerezové zábradlí -úprava balkónů -vchodové stříšky rodinných i panelových domů -bezpečnostní mříže -speciální zámečnické práce. -montáže a revize hromosvodů

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba z nerezu. Dělení, ohýbání, obrábění, svařování a lakování materiálů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.01.2015 do 31.12.2020 Stolařství Brožina. Výroba nábytku na zakázku. Vyrábíme boudy pro psy.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2013 do 01.09.2015 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 23.04.2012 do 31.12.2022. Stavební dokončovací práce. Zámečnictví.

Zámečník: - zámečnické práce, - bezpečnostní kování, - montáže, demontáž a opravy zámků,

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

Kovovýroba, konstrukce, vazníky. Zámečnictví. Klempířství.

vedeno již jako s.r.o. ALNE, s.r.o. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.