AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Kovovýroba, zakázková výroba: -mříže -vrata, ocelové dveře (dveří) -brány -schodiště, schody -rozvodné skříně, rozvaděče -ocelové konstrukce -výrobky uměleckého kovářství. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské. Protipožární uzávěry: ...

Zámečnictví. Svařování. Výroba: - nerezové bazény. Zakázková výroba.

Zámečnické práce, výroba kovových vrat, brán.

Rostislav Filip zajišťuje kovářské a zámečnické práce. Výroba: - brány, ploty, mříže - bytové doplňky - krbové nářadí - kovový nábytek.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Řemeslnické práce: -kovoobrábění, kovoobráběčské (obrábění kovů, obráběčské) -soustružnické, soustružení -frézařské, frézování. Sídlo: - Ostrava, Českobratrská 19.

Výroba, prodej: - trezory (nábytkové, bezpečnostní, kancelářské, do zdi, hotelové) - sejfy - skříně (skříň) na zbraně. Zakázková kovovýroba: - atypické zámečnické výrobky.

Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Lisovna. Řemeslnické práce: - lisování plechů (rotor-stator plechy pro elektromotory) - výroba součástí pro elektromotory - kovovýroba - zámečnické práce.

Firma Tomáš Mutina sídlící v okrese Nový Jičín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Svým zákazníkům nabízím především zhotovení staveb na klíč, stavbu hal, včetně ocelových konstrukcí a dále průmyslové podlahy a opláštění budov. Zabývám se také drobnými zámečnickými pracemi. Stavební práce: - stavby na klíč - stavby hal - ocelové ...

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - výroba z hliníku - opravy a renovace ze slitin hliníku - výroba hliníkových fotbalových branek.

Zabýváme se stavebními a zámečnickými pracemi.

Společnost ISMM & EGAS s.r.o. se specializuje na CNC a NC obrábění, svařování, výrobu, svařování vagónových komponentů a dílů, nosné prvky pro nástupní plošiny, nástupní rošty, převodovky, svařování dílců a strojních konstrukčních celků zemědělské techniky a automotive. ISMM&EGAS s.r.o. má sídlo a provozovnu v Pustějově. Máme vybudovaných sedm ...

Firma Pavel Mašík provádí veškeré zednické práce, montáže sádrokartonů, pokládku dlažby, malířské a natěračské práce i údržbu zahrad. Mezi naše činnosti patří také služby hodinového manžela. Sídlíme v obci Hodslavice, okres Nový Jičín. Provádíme tyto práce: - zednické práce, zedník - montáž sádrokartonu, podhledů - sádrokartonářské ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Šenově u Nového Jičína, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a ...

Umělecké kovářství. Zámečnictví.

Zámečnictví, kovářství, umělecké kovářství: - kované brány, branky, ploty - kovové mříže - držáky na truhlíky - vývěsní štíty.

Firma René Bőhm provádí komplexní svářečské a zámečnické práce. Mezi služby, které svým zákazníkům nabízím patří svařování technologických prvků, navařování tvrdokovem, svařování ocelových konstrukcí, výroba podsestav, bran a branek. Sídlo firmy naleznete na adrese Vražné 56, okres Nový Jičín. Práce, řemeslo, výroba, montáž: - svářeč, ...

Zemní práce. Zámečnické práce: - výroba zábradlí.