AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Společnost Steelmont - konstrukce s.r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Hlavním výrobním programem je dodávka ocelových součástí technologických celků pro hutní, chemický, metalurgický a zpracovatelský průmysl a dále pak výroba ocelových konstrukcí, halových objektů či netlakových nádob a nádrží. Sídlíme ve ...

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Práškové lakování. Zámečnická zakázková výroba. Truhlářská výroba.

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete kvalitní materiál pro stavbu i rekonstrukci střech a mnoho dalšího. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování cenových ...

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Prostějově. Jsme spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování ...

Výroba, montáž - brány - branky Dodávka, montáž, demontáž - bednění Výroba, montáž - schody a schodiště - ploty - zábradlí Výroba, montáž - ocelové haly Zámečnické práce

Firma Karel Gába se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Vyrábíme a prodáváme plechové skříně, ocelové konstrukce, regálové sestavy a podobně. Zabýváme se také stavebním zámečnictvím. Kovovýroba: - plechové skříně na rozvaděče - regálové sestavy - zahradní a vchodové brány a branky - zábradlí - malé a střední kovové ...

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Zámečnická výroba: - zámečnické práce - svářečské práce (MIG, MAG, TIG, obalenou elektrodou, kyslíko-acetylenovým plamenem) - nerezových gastronomických zařízení

Kovovýroba: - zakázková, sériová - kovoobrábění - soustružení, frézování, závitování - svařování CO2, MMA - zámečnické práce.

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Zámečnictví, svařování TIG, MAG a Elektroda, Montáže konstrukcí a potrubářské práce

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.