AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry

Velkoobchod - zámečnické polotovary - klíče - stroje Zámečnictví Velkoobchod - zámky - zámečnické polotovary

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Poskytování kovářských a zámečnických služeb.

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.

Zámečnictví. Kovovýroba: -schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce.

Autoopravna. Autodoprava. Zámečnictví. Autoklempíř.

Zámečnictví - montáže a opravy bytových zámků