AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Provádíme zámečnické práce: služby týkající se obrábění, zpracování a úprav kovů. Dále manuální práce: výroba výztuží pro železobetonové konstrukce z kontinuálního třmínku

Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC frézování - CNC soustružení

Výroba - konstrukce Povrchové úpravy kovů Robotizované sváření Dělení materiálu plazmou Kovovýroba

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění, obrábění kovů: - frézování - soustružení. Svařování, svářečské práce. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - stroje, strojní celky - automobily. Výroba, montáže: - dopravní systémy.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské, papírenské a školní potřeby. Zámečnictví.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Lešenářské práce Zemní práce Výroba a montáž - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce Montáž potrubí v energetických, potravinářských, chemických a ostatních průmyslech.

Zámečnictví a kovářství.

Naše služby: - žárové zinkování - galvanické zinkování, niklování. - zámečnická výroba.

Zámečnictví: -oplocení, brána, branka, zábradlí -kování -svařování. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zakázková zámečnická i kovářská výroba.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Průmyslové a bytové elektromontáže - elektroinstalační prácerevize - elektrická zařízení Topenářské práce Zateplování fasád Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Nákladní doprava Kovovýroba

Zámečnictví,kovovýroba,obrábění: -schody,anticoro -nerezové zábradlí.

Práce související s hornickou činností v rozsahu prací spojených s odvodňováním: - opravy čerpadel od výkonu 3 kW výše - rekonstrukce odvodňovacích systémů. Zámečnictví.

Zámečnictví: - komponenty na kancelářské židle, sedáky.

Montáž - okenní fólie bezpečnostní, protisluneční. Zasklívání lodžií a balkonů. Dodávka a montáž - plastová okna. Klempířské práce. Zámečnické práce.

Zakázková kovovýroba a opravy - mříže Zakázková kovovýroba - vrataúdržbářské práce - opravy pantů, vrat Zakázková kovovýroba a opravy - regály Zakázková kovovýroba a opravy - oplocení - zábradlí Zalázková kovovýroba a opravy - ocelové konstrukce - stožáry Svářečské ...

Malířské práce. Topenářské práce. Správa a údržba - bytové fondy. Rekonstrukce - byty. Rekonstrukce - bytová jádra. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce