AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...

Dřevostavby na klíč. Elektroinstalace: - přípojky NN - hromosvody Izolace: - zateplování objektů Veškerá stavební činnost - stavby domů na klíčrekonstrukce - domy - rekonstrukce bytových jader - střechy na klíč - šikmé a rovné - výměna střešní krytiny Zámečnické práce Sádrokartonářské ...

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Vodoinstalatérské, zámečnické a truhlářské práce.

Výroba drobného kovového zboží.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.

Stavebně zámečnické práce.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.