TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Firma PORHANZL provádí veškeré stavební, zednické, malířské a natěračské práce.Specializace na rekonsrukce, opravy památek a renovace sedláckých usedlostí.Dále provádíme tesařské a další práce, které lze najít spolu s fotkama prací na stránkách www.porhanzl.blogz.cz

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Služby-řemeslo: -renovace speciálních omítek -rekonstrukce historických budov.

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Výstavba - RD Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Provozování cestovní ...

Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Zednictví

Zednictví -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (mimo zboží vyžadující zvláštní oprávnění). -Pronájem stavebních strojů a zařízení.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Dokončovací stavební práce -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Zednictví -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Služby: -vodoinstalatérské práce -vodovody vnitřní, venkovní -rekonstrukce rozvodů vody a odpadů -rekonstrukce potrubí -bytové rozvody včetně dodávky zařizovacích předmětů -bojlery, elektrické ohřívače vody, vodárny -zednické a obkladačské práce -malířské práce -sádrokartonářské práce -půdní vestavby -bytová jádra.