TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Projekty staveb: -stavby na klíč. Realizace staveb: -stavby pozemní, průmyslové, bytové, výrobní, občanské, rodinné domy (RD). Stavební práce - kompletní (komplexní) dodávka. Řemeslo: -zedník. Prodej: -stavebniny -stavební materiál. Doprava stavebního materiálu.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytových jader a pokládka dlažby.

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Práce: -stavební činnost -stavební práce.

Služby, práce: -zednictví -tesařství -pokrývačství

Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Zednické a obkladačské práce. Zedník, stavební práce. Obkládání koupelen, koupelny, bytových jader, bytová jádra. Dláždění, dlaždičské práce. Rekonstrukce domu.

Stavíme: -altány, pergoly -keramické obklady a dlažby -návrhy zahrad -podbití střechy -podlahy dřevo a lamino -střešní kontrukce -sádrokartony.

Stavební, zednické práce: -výstavba, rekonstrukce, modernizace -koupelny, bytová jádra.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Služby hodinového manžela Montáž - sádrokartony Pokládka - podlahy Drobné zednické práce Drobné instalatérské práce

Stěhování Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Vodoinstalační práce

Montáž - sádrokartony Zemní práce Stavební činnost - kompletní výstavba - půdní vestavby Montáž - střešní okna

Izolační práce Dodávka, montáž - střešní okna VELUX Sádrokartonové práce

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-montáž těsnění oken Zednictví

Výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -stavební výplně -plastová okna, dveře, zimní zahrady REHAU -dveře (protipožární, balkonová) -eurookna, europrofil materiál (hliník, dřevo) -žaluzie, sítě proti hmyzu -parapetní desky (vnitřní, venkovní) -světlíky -předokenní rolety -sádrokartonové konstrukce. Řemeslnické práce: ...

Přípravné a dokončovací stavební práce. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. V LIKVIDACI.