TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Naše firma vznikla v roce 1995. Provádíme kompletní dodávky stavebních prací a stavby na klíč, tzn. dle projektové dokumentace. Vyřídíme vše potřebné od vytvoření projektu přes stavební povolení, stavební dozor při samotné realizaci až po kolaudační řízení. Můžeme Vám nabídnout i provedení prací jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické ...

Rekonstrukce a opravy veškeré vodoinstalace v domě, opravy olověného potrubí, rekonstrukce bytových jader včetně dodávky zařizovacích předmětů, veškeré topenářské práce, strojní čištění kanalizace strojem Rowo, elektrikářské a zednické práce.

Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební činnost. Dodáváme a realizujeme: - minerální podhledy USG, závěsné podhledové systémy DONN - sanitární příčky, WC a převlékací kabinky SCHÄFER, sprchovací mezistěny TRESPA - zdvojené podlahy, dvojité podlahy, dutinové podlahy MERO - systémové, přestavitelné, prosklené, modulové příčky SAB - posuvné stěny, skládácí, akustické ...

Stavební firma: - zpracujeme projekty - připravíme stavbu - inženýrské sítě - zajistíme stavební realizaci - vnitřní a vnější úpravy - rekonstrukce budov nebo jejich částí - renovace fasád a střech - půdní byty - atypické půdní vestavby.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Stavební činnost: - kompletní dodávky celých staveb - rodinné domy - rekonstrukce Práce: - zednické - sádrokartonářské - elektropráce, elektroinstalace - obkladačské - malířské - lakýrnické - podlahářské

Nabízíme malířské a lakýrnické práce, zednické práce, sádrokartonové konstrukce..

Společnost provádí: -stavební práce -zemní práce -kabelové rozvody -elektroinstalace.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.