Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební firma. Nákladní doprava.

Zajišťujeme obklady a dlažby. Provádíme drobné zednické práce. Pokládáme zámkovou dlažbu.

Stavební práce: -obkladačské práce -zednické práce -zateplovací práce -rekonstrukce koupelen -pokládky zámkové dlažby -stavby plotů.

Elektroinstalace Solární technika Stavební práce

Tesařství. -střechy na klíč, -montované domy, -chaty, -zahradní domky, -pergoly. Odborné tesařství a drobné zednické práce

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Stavební firma - stavební práce

Práce: -zámečnické -truhlářské. Činnost: -stavební -obchodní -prodej řezivo.

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

Plastová okna a dveře: - výroba, montáž, demontáž, zednické práce - 4 a 5-ti komorový systém REHAU - standardní zasklení - bezplatné měření, montáž i demontáž - záruka na výrobky až 60 měsíců - výborná tepelná i zvuková izolace - vchodové a interiérové dveře - vnitřní plastové parapety - vnitřní žaluzie řetízkové - sítě proti hmyzu - ...

Stavební servis: -stavební práce -obklady, dlažba.

Nabízíme veškeré stavební činnosti za přijatelné ceny: - sádrokartony - půdní vestavby - rekonstrukce - fasády - zámkové dlažby.

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Činnost: - obkladačské práce - omítky dekorativní vnitřní - drobné stavební práce - pokládka plovoucí podlahy.

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.