TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
-Dokončovací stavební práce

Truhlářství, podlahářství Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Stavební firma. Služby: - stavby na klíč (stavba na klíč) - rekonstrukce objektů, bytové jádro - zednické práce, obkladačské práce - zemní práce, výkopové práce - chodníky, zámková dlažba - stavební dřevovýroba, dřevěné konstrukce - montáže oplocení, bran, prodej oplocení - prodej pelet.

Práce: -vodoinstalatér kompletní sortiment -koupelny-realizace včetně návrhu na počítači. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

Práce: -elektroinstalace -zednictví

Zednictví. Pokládka dlažeb a obkladů, rekonstrukce bytových jader.

Práce, rekonstrukce: -obkladačská -zednická -sádrokartony -bytové jádra.

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Práce, služby: -zámečnické -nástrojářské -zednické ad.

Stavební práce: -jednoduché a drobné stavby, jejich změny a ostraňování. Prodej, půjčovna, pronájem: -dopravní značení -orientační a informační systémy -městský mobiliář -pasporty dopravního značení -výrobky z recyklovaných plastů.

Práce: - stavební - zednické - sádrokartonářské - malířské.

přerušení: od: 1.9.2012. Stavební činnost.

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Výroba: -truhlářské práce -podlahářské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.05.2014 do 31.12.2019 Zednictví

Stavební firma. Řemeslnické práce: -zednické -obkladačské, dlaždičské.

Práce stavební: -hrubé stavby rodinných domů -rekonstrukce a renovace -obklady. Práce tesařské: -krovy montáže -půdní vestavby -šalovací a doplňkové truhlářské práce.

Práce: -stavební rekonstrukce novostavby -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby -zedník -pokrývač.

Práce, montáž: -sádrokartonové, zateplování, rekonstrukce -sádrokartony -kazetové podhledy.