TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Stavební a zemní práce Pavel Pavlištík provádí stavební práce - výkopové práce, zemní práce základy, základové desky, hrubá stavba, fasády, omítky, střechy, tesařské práce, pokrývačské práce, klempířské práce, hromosvody, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sádrokartonářské práce, malování, ...

Služby, stavební firma: -projektování -malířství, zednictví, stolařství, sklenářství, podlahářství -autodoprava -stavby na klíč -rodinné domy -nebytové prostory -realizace a rekonstrukce interiérů -energetické průkazy budov -pasporty budov. Realitní služby.

Realizace nové střechy. Rekonstrukce střech. Výroba pergol, přístřešků a altánků. Klempířské, tesařské, pokrývačské práce. Izolatérské práce. Zednické práce. Působnost v oblasti města Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolí.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Stavební firma. Zateplení fasád. Zednické práce. Sádrokartonářské práce Obklady, dlažby. Malířské práce.

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce: - rodinných domků - průmyslové stavby a budovy - bytových jader - koupelen - zateplení staveb - sádrokartony.

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.

Společnost Atlas - Jiří Miček provádí všechny druhy malířských a natěračských prací, zednické opravy a úpravy, stavební řemesla a montáž sádrokartonu. Natíráme i střechy, mosty a různé další konstrukce. Významným segmentem naší činnosti je také obnova památkových objektů a sakrálních staveb. Rozpočet a poradenství zdarma je samozřejmostí, stejně ...

Naše společnost se zaměřuje na komplexní stavební činnost. Zakládáme si na profesionálním a vysoce kvalitním přístupu. Specializujeme se na obklady, dlažby, omítky, zdění, betonování, šalování, fasády, zateplování rodinných domů. Provedeme vám rekonstrukci koupelny, kuchyně, ložnice a ostatních místností v domácnosti. Zhotovíme vám přestavbu na ...

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, interiérů, dveří -rekonstrukce, přestavby bytových jader -obkladačské práce -zednické práce -vodo - topo práce -grafické návrhy koupelen.

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Výstavba bytových a nebytových budov. Zednictví. Obklady, dlažby.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Stavební a dokončovací práce. Vyzdívky příček aj. Zámková dlažba, opěrné zdi. Výkopové práce.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.