TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Služby: -správa počítačových sítí. -správa v oblasti IT. Práce: -výkopové. -zemní.

Řemesla, služby - výkopové práce včetně pokládky potrubí a dopravy materiálu - bourací práce ( hydraulickým kladivem) - pokládka venkovní zámkové dlažby - základy a základové desky pro - úpravy a rovnání terénu Možnost pronájmu strojů s obsluhou: -traktorbagr CASE -kolový bagr POCLAIN -bourací kladivo -avia kontainer -avia ...

Odbahňování rybníků - mapování dna vodních plochkomplexní služby - odbahňování vodních ploch odvodňování vytěženého sedimentu Strojní dílna Zámečnická dílna Odbahňování rybníků

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Stavební činnost: -rekonstrukce všech objektů -zemní práce -zateplování objektů -nátěry fasád -sádrokartony -pokládka podlahových krytin.

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.

Firma je držitelem certifikátu č.225/2000 pro řízení systému jakosti ve stavební výrobě dle ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -inženýrské -vodohospodářské. Výroba: -betonové směsi i s dopravou. Nákladní doprava: -autojeřáby AD 080, AD 28 -LIAZ sklápěč -TATRA 815-sklápěče, tahače a ...

Doprava - zadní sklápěč - sypký materiál - paletové zboží Prodej - uhlí Zemní práce

Stavební firma. Výstavba: -vodovody -plynovody -kanalizace -plynové přípojky -domovní rozvody plynu -řezání asfaltu -zemní práce pásovým rypadlem.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby)

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -OBCHODNÍ ČINNOST koupě zboží za účelem prodeje a další prodej kromě případů vyžadujících zvláštní oprávnění Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí