TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Zabýváme se výstavbou rodinných domů, veškerými rekonstrukcemi a výkopovými pracemi.

Stavební firma provádějící veškeré stavební práce. Rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domů, kancelářských prostor, obchodů, hotelů, restaurací, heren, kasín, půdních vestaveb. 3D návrhy, realizace, vybavení interiéru.

Provádíme zemní, demoliční, bourací a topenářské práce, řezání asfaltu i betonu..

stavební činnost, stabilizace zeminy, těžba kameniva, zemní práce

Elektroinstalační práce Výškové práce Zemní práce

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.

Reklamní agentura Markegingové služby - identifikace potencionálních zákazníků, segmentace trhu, plánování reklamních kampaní - příprava a vypracování marketingových plánů, včetně přípravy prezentace v PowerPointu - realizace kvalitativních a kvantitativních průzkumů trhu - systém služeb na podporu obchodních jednání Zemní a ...

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Stavba - fotovoltaické elektrárny Zateplování izolace - domy - střechy - technický dozor Demolice Zemní práce Stavební činnost - revitalizace staveb Vodoinstalatérské práce

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Zemní práce, zakládání staveb, zajištění stavebních jam, sanace svahů a stabilizace zemin, přeprava hmot a dále veškeré inženýrské sítě.

Provádíme zemní práce, komplexně vodovody a kanalizace, demolice a likvidace.

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Stavební firma Stavost s.r.o. se specializuje na stavby rodinných domů a užitkových objektů. Stavíme na klíč nízkoenergetické domy, dřevostavby, montované domy, pasivní stavby a půdní vestavby. Provádíme odborné rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat, chalup i nebytových prostor. Nabízíme zateplení fasád, stavební dozor, rozpočty staveb a zemní ...

Speciální zakládání staveb. Výrobní program a strojní park: -podzemní stěny -piloty a zápory -mikropiloty a mikrozápory -zemní kotvy -injektáže -trysková injektáž -vibroflotace -beranění a vibrování -zatěžovací zkoušky a měření -geotechnický průzkum -stavby pro ekologii -projekce -vývoj a laboratoře -zemní ...

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Sídlo společnosti. Výstavba: -vodohospodářské stavby. -zemní práce. -kanalizační stoky. -ražba kolektorů. -kořenové čistírny odpadních vod. -rekonstrukce, odbahnňování rybníků.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Společnost provádí: -stavební práce -zemní práce -kabelové rozvody -elektroinstalace.

Společnost se na profesionální úrovni zabývá prováděním zemních prací, demolicí, stavebními službami.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.