Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Nabídka: - realizace zahrad - zemní práce - demoliční práce - pokládka kontejnerů. Prodej: - kvalitní tříděná zahradní zemina - okrasné kameny - vylouny, solitery - tvrdé palivové dřevo.

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Stavební firma. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce včetně kanalizačních, elektrických a vodovodních přípojek.

Prodej stavebnin: - zdící materiály POROTHERM, EKOTHERM, - cihly plné, bloky, lícovky, - cement, vápno, písek, štěrkopísek, - omítkové směsi HASIT, - pórobeton YTONG, HEBEL, CZ, - střešní krytiny betonové BRAMAC, BETA, - keramické TONDACH, - stropní dílce HURDIS, MIAKO atd., - železobetonové stropní dílce, - hydroizolační ...

Výstavba, stavební práce: -novostavby a rekonstrukce komunikací, -pokládka živičných koberců včetně frézování, -dlažby chodníků, komunikací a zpevněných ploch, -výstavby kanalizačních řádů a ČOV, -provádění zemních prací.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Stavební firma: - hrubé stavby, rodinné domy - rekonstrukce domů - zednické práce - zemní práce - pokrývačské, klempířské, tesařské práce.

Provádíme: - stavby, rekonstrukce - elektromontáže - stavebnictví.

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Práce: - zemní, výkopové, bagrování - nákladní autodoprava (odvoz odpadu, stavební suti) - stavební - pokládka zámkové dlažby.

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - demolice - zemní práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

Společnost Stavební servis Slaba, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti stavebnictví. Do našeho portfolia patří realizace základových desek, hrubé stavby, fasády, rekonstrukce, půdní vestavby, rodinné domy, zemní práce a další stavební úkony.Naši firmu naleznete na adrese Akátová 134, Čakovičky. Stavební činnost, výstavba, práce: - ...

Firma Miroslav Brzobohatý se zaměřuje na veškeré vrtné práce. Provádíme vrtání studní, vrty pro tepelná čerpadla a vrty pro odběr podzemní vody. Zajistíme hydrogeologické projekty a posudky potřebné pro stavební a vodoprávní řízení či dodávku a montáž čerpadel a vodáren. Vyhledáváme vodní zdroje a zajišťujeme zemní a stavební práce související s ...

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Stavební firma: -pokládka zámkové dlažby na klíč -prodej zámkové dlažby -zemní práce -autodoprava.

Stavební firma: - výstavba komunikací, parkovišť - výstavba rodinných domů - strojní omítky - zemní práce - demolice. Prodej: - písek - drcené kamenivo - oblázky.

Služby: - demolice - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

Činnost: - prodej, doprava, čerpání betonových směsí - zemní práce Stavební práce: - monolitické železobetonové konstrukce - základové desky - propustky, mostky.