Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Práce: -zemní -výkopové. Nákladní doprava. Drobné zednické práce.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce na klíč - klempířství - zámečnické a potrubářské práce - zemní práce.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Montáž, prodej, servis, opravy: -silniční vozidla. Zemní práce.

Provádím: - zemní práce - úpravy pozemků - hloubení základů, bazénů, jímek a přípojek.

Prodej: - stavební materiál. Zrmní práce.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Firma byla založena roku 1991. Práce většího i menšího rozsahu (komunikace, základy rodinných domů, bazény, výkopy inženýrských sítí, terénní úpravy zahrad, podezdívky) Konzultace a rozpočty provedeny přímo na místě u zákazníka zdarma.

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Stavební firma: -pozemní stavby -vodohospodářské stavby -projekce -zemní práce -autodoprava.

Provádění staveb jejich změn a odstraňování. Práce: - rekonstrukce a opravy kanalizačních stok, vodovodních řádů, kanalizačních a vodovodních přípojek, čistíren odpadních vod, čerpacích stanic a jiných objektů. -zemní a montážní práce. Práce se stroji: •Traktorové rypadlo nakladač CASE 580 SUPER •Traktorové rypadlo nakladač CAT ...

Stavební práce: -stavby na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zemní práce rypadlo DH 112, JCB 4CX, JCB 8017, UNC -jeřábnické práce autojeřáb -betonářské práce -kopáčské práce -inženýrské stavby včetně vybavenosti -pokládání dlažby venkovní i vnitřní -zateplování budov včetně fasád. Obchodní ...

Provádíme: - zemní práce dle požadavků a přání zákazníka jako jsou například: - skrývky, výkopy základů domů, výkopy jam, bazénů, přípravy HTU, příprava pod komunikace, práce ve stísněných prostorách, čištění koryt potoků, hutnění ploch a další.

Studařství: -čištění a rekonstrukce studní -zhotovování nových studní -prohlubování již hotových studní Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické -zemní práce minibagrem Bobcat

Zemní práce: - traktorovým bagrem JCB 4CX - veškeré výkopové a zahrnovací práce - kompletní zajištění demoličních prací včetně odvozu a skladování suti. Prodej: - uhlí - písku - kamene. Nákladní doprava: - přeprava sypkých materiálů - přeprava paletovaného zboží v tuzemsku i do zahraničí. Vozy: DAF, TATRA, LIAZ.

Stavební společnost - zakládání staveb - invest. výstavba - rekonstrukce - jádra bytová - zemní práce

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Autodoprava: -přeprava stavebních materiálů -doprava písku a štěrku -doprava střešních krytin -doprava stropních a silničních panelů -zemní práce -výkopové a bourací práce -odvoz zeminy. provozovna: Lstiboř2, obec Klučov, 282 01 Český Brod

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Zemní práce. Autodoprava. Práce: - čištění vodotečí a melioračních kanálů, odpadů, rybníků - úprava plání a svahů - výkopové práce - zpevněné a nezpevněné cesty - panelové plochy - demoliční práce - nakládání autodoprava - autodoprava sypký hmot - sečení travních porostů.