TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Přípravné práce pro stavby

- výkopové práce - terénní úpravy - bourací a demoliční práce - zhotovení zámkové dlažby - stavebně pomocné práce

-Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení ...

Podlahářské práce, pokládka - parkety - plovoucí podlahy

Stavební společnost, výstavba: -pozemní komunikace. -inženýrské sítě. -výstavba, rekultivace skládek. -zemní práce. -činnosti prováděné hornickým způsobem.

Práce: -zemní. -demoliční. Kontejnerová doprava: -odvoz suti, zeminy.

Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné práce pro stavby: - zemní práce a terénní úpravy - výkopové práce - bourací a úklidové práce.

Autodoprava -zemní práce -rovnání terénu -zajištění autodopravy

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Práce: -klempířské -pokrývačské -úklidové -topenářské -vodoinstalatérské. Autodoprava: -zemní práce-UNC -nákladní s hydraulickou rukou -doprava suti, štěrku a písku. Prodej: -stavební hmoty. Stavební úpravy: -izolace betonových konstrukcí -izolace plochých střech -izolace tepelná. Údržba zeleně. Aplikace nátěrových hmot.

Zemní práce: - základy - demoloce - svahování a odbahnění rybníků - kanalizace a obnova struh - úprava skládek - úprava terénů - stroje: Caterpillar, Iveco, UDS 114, Tatra 815, 148. Doprava. Obchod.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů sutin, zeminy -zemní práce. -bagrování Mycí linka. Vinárna. Prodej jablek.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odvoz komunálního odpadu, sutě a zeminy - přeprava sypkého materiálu - vyklízecí práce - přistavení kontejneru - zemní, výkopové a demoliční práce.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Činnost: - zemní práce - autoservis. Doprava nákladní: - vnitrostátní, mezinárodní - speciální.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

JP prima Český Brod Příprava pro stavbu: - zemní výkopové práce, terénní úpravy pozemků - strojově i ručně. Stavební, truhlářské, tesařské práce, podlahy, dlažby a obklady - od základové desky až po střechu. Renovace starého i starožitného nábytku. Rekonstrukce: - byty a koupelny včetně obkladů a instalací. Výroba: - kuchyně ...

-prodej zeminy, ornice, substrátu a hlíny -nákladní autodoprava, přeprava sypkých nákladů, paletovaného zboží, nadměrných nákladů -zemní práce -půjčování stavebních strojů