Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kovovýroba. Výroba: -kovové dílce pro nákladní automobily a železniční vagóny.

Obrábění kovů. Svařování. Frézování. Dělení materiálu.

Firma FERRIC s.r.o. se sídlem v Plzni se již více než 22 let zabývá zámečnickou výrobou kovových konstrukcí především pro stavebnictví. Současně také realizujeme komplexní dodávky mobiliářů do měst a obcí a také vyrábíme umělecko-kovářské předměty. Naše nabídka: Stavebnictví - badie na beton, výklopné kontejnery, víceúčelové ...

Práce: - lisování - svařování - obrábění. Výroba: - radiátory - závěsná zařízení pro osobní automobily - komponenty pro automobilový průmysl.

Společnost GAMA G+V, s.r.o. se zabývá prováděním stavebních a zemních prací. Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce a také na novostavby a složitá konstrukční řešení. S příchodem nových technologií jsme jako jedni z prvních v České republice začali ...

Strojírenská výroba, kovovýroba: -kovové ohebné hadice (kovová ohebná): -výfukové hadice (výfuková) -ochranné hadice (ochranná) -komínové vložky (komínová vložka) -montáž kovových sestav pro automobilový průmysl Kromě lisovaných sedadlových kolejnic a velkých lisovaných dílů pro automobilová sedadla doplňují portfolio výrobků rovněž ...

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Služby: -kovovýroba -kovářské práce -zemědělství -opravy zemědělských strojů. Prodej produktů zemědělské výroby.

LOGMONT s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství, elektroinstalační práce a opravy elektrokomunikačních zařízení.

Kusová i sériová kovovýroba. frézování, soustružení, rovinné broušení, obrážení, vrtání a další úkony na moderních CNC strojích a konvenčních obráběcích strojích. Zakázková výroba prototypů, rotačních i rovinných součástí.

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Služby: -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Stavební činnost: -zemní práce -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé, čisté terénní úpravy -izolace budov -lepenky a izolace střech -oplocení, ploty Služby: -odvoz -stavební materiály -zemina -odpad, sutě, suti včetně ...

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

Výroba: - brány, branky - ocelové přístřešky - zábradlí klasické i nerezové - ocelové designové květináče s různou povrchovou úpravou - kovové doplňky do interiéru i exteriéru. Opravy alu disků. Broušení nožů. Svařování technologií MIG-MAG i TIG.

Mezi hlavní činnosti společnosti VKF - nástrojárna s.r.o. patří konstrukce a výroba forem pro vstřikování a vyfukování plastů. Dále provádíme návrh i výrobu grafitových elektrod a opravy forem. Sídlo naší firmy najdete v Praze, městská část Žižkov na ulici Na Jarově. Nástrojárna, konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování, vyfukování ...

SP KOVOTOPLAST - stavby s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, provádění staveb, zámečnictví a montážní práce.

Povrchové úpravy - renovace, nátěry povrchů: - pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - metalizace (studené zinkování) - čištění suchým ledem - nátěry výrobků - tryskání suchým ledem.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Kovoobrábění - CNC soustružení - CNC frézování Zpracování - kovy

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Služby: -strojírenská zakázková výroba -výroba zdvihacích zařízení -svařování.