Kompletní brusičské práce Vám zajistí brusiči, kteří provádejí obrábění kovových součástí, broušení rovinných a tvarových ploch, broušení a ostření nožů, fréz a vrtáků a broušení měřidel. Pracují s využitím hrotové, rovinné či číslicově řízené brusky.

Výroba, dodávka: - průmyslové nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - řezací a převíjecí stroje pro papír, lepenky, kartony, folie. Opravy, rekonstrukce: - řezací a převíjecí papírenské stroje. Prodej: - nože a příslušenství pro dělení papíru. Služby: - ostření nožů.

Prodej, servis, revize: -elektronářadí -repasování akumulátorů -broušení řetězů -seřízení nářadí(Stihl).

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Firma FEREST s.r.o. vznikla jako samostatný subjekt čerpající ze zkušeností 20-ti leté praxe z mnoha odvětví strojírenského průmyslu, který má přehled v oblastech přesné strojní výroby, logistiky, zámečnických výrobků a komplexního firemního servisu.Pracujeme v souladu se současnými trendy, které požadují flexibilní přístup. co nabízíme : * ...

Strojírenská výroba: -soustružení -frézování -vrtání, broušení, ohýbání -svařování konstrukcí a kontejnerů -elektrovýroba -montáž včetně elektro. Dle požadavků zákazníka jsme schopni zajistit: -tepelné zpracování -povrchovou úpravu. Zakázková výroba: -součásti a díly dle požadavků zákazníka podle dodané dokumentace -z vlastního ...

Prodej šicích strojů Opravy šicích strojů. Ostření nožů, nůžek, holičských, řeznických a zahradnických nástrojů Výroba (kopírování) klíčů

-Výroba klíčů, prodej zámků, kování a příslušenství -Ostření nožů, nůžek a drobných nástrojů -Prodej mobilních telefonů a příslušenství -Prodej LED žárovek -Prodej razítek -Rytectví

Výroba maloseriová, kusová a montáž: -jednoúčelová zařízení, stroje a sestava do funkčních celků -přípravky pro strojírenství -přípravky měřící. Vybavení: -strojní frézky -brusky -soustruhy SV 18, CNC DMG -obráběcí stroje zejména pro třískové obrábění. Práce: -kovoobrábění -soustružení -frézování -strojně záměčnické práce, ...

VÝROBA, PRODEJ: Svítidla: - křišťálová ověsová - smaltová (vysoký smalt) - lustry i moderní - montury-kovové díly ke svítidlům - lustrové díly Výroba i na zakázku. Vybavování interiérů svítidly (hotely, divadla, sály). Broušení, leštění, lisování kovů. Kovotlačení. Kovovýroba.

Naše firma se zabývá zámečnickou a strojní výrobou. Broušení nožů, nůžek, strojních nůžek. Náhradní díly k ostřičkám Silesia. Broušení nožů pro polygrafie. Servis pro polygrafii. Výroba: - brusky - ostřičky dlouhých nožů - stroje, strojní zařízení. Ostřičky dlouhých nožů: - ostření dlouhých nožů s přímým ostřím. Broušení: - nože ...

Broušení: - dřevoobráběcí nástroje - kotoučové pily - frézy - hoblovací nože. Prodej: - dřevoobráběcí nástroje.

Kovoobrábění: -veškeré třískové obrábění -soustružení -frézování -dělení materiálu -vrtání -svislé obrážení -broušení na kulato, plocho -výroba ozubení -výroba na zakázku.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Prodej a servis - dřevoobráběcí nástroje Broušení Ostření - dřevařské nástroje

CNC obrábění. Kovoobrábění. Frézování. Soustružení. Vrtání. Broušení.

Služby: -broušení nástrojů -ostříme domácí nástroje, dřevoobráběcí nástroje, kovoobráběcí nástroje, speciální tvarové nástroje, mlýnky na maso, brusle, chirurgické nástroje. Servis: -jízdní kolo, kola -výměny píchlé duše až po složité výměny hydraulických brzd nebo odpružených vidlic.

Kovovýroba, kovoobrábění, kovoobráběč: -obrábění na CNC soustružnickém centru -obrábění, práce na univerzálních soustruzích a frézkách. Vrtání a broušení nástrojů, nástroje.

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Zakázkové kovoobrábění, obrábění kovů i nerezu. CNC a konvenční frézování, soustružení, vrtání, vyvrtávání a broušení kovů.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Jádrové vrtání - vrtání technologických prostupů - vrtání do stavebních konstrukcí Chemické kotvení konstrukcí Broušení

Pila Palkovice. Návrhy, zakázková výroba: - krovy. Práce: - hoblování a impregnace dřeva, střešních latí a palubek - broušení - pily, kotouče a nože.