Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Společnost Company PMX s.r.o. se od svého založení věnuje výrobě strojů a zařízení pro zpracování plechu. Mezi naše produkty patří profilovací linky, střižné, ohýbací i tvářecí nástroje, zakružovačky či profilovací stolice. Jsme schopni vyrobit, také různé jednoúčelové stroje, dle požadavků zákazníka. Naši provozovnu najdete v Karviné. Vývoj, ...

Společnost MS technik spol. s r.o. poskytuje svým klientům širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby. Specializujeme se na lisování, povrchové úpravy kovů, svařování, tváření plechů, výrobu lisovacích nástrojů či plechových výlisků převážně pro automobilový průmysl. Sídlíme v okrese Nový Jičín. Kovovýroba, práce, služby: - lisovna plechů - ...

Strojírenská společnost HOBES, spol. s r. o. se zaměřuje na výrobu zadlabacích zámků do dveří s možností různých povrchových úprav. Dále máme vlastní nástrojárnu, galvanovnu a provádíme také výrobu lisovaných dílů pro autoprůmysl. Sídlíme ve městě Horní Benešov. Výroba, výrobce: - zadlabací, zadlabávací zámky do dveří - zámky s protipožární ...

Zámečnické a lisařské práce. Svařování metodou MIG/MAG. Kovoobráběčství. Výroba: - textilní zboží - prošívané přikrývky - polštáře - ložní povlečení - prostěradla.

Společnost SMART TRADING COMPANY s.r.o. se zabývá výrobou mechanických komponentů pomocí CNC technologií, především z plechových polotovarů. Nabízíme kvalitní a flexibilní dodávky výrobků a služeb od prototypů přes malé, střední a velkoobjemové zakázky. Služby: Tvorba projektové dokumentace s 3D návrhem, CNC vypalování a děrování, ohýbání, ...

Faumod – výroba kování pro střešní okna Nosným programem společnosti Faumod s.r.o. je výroba kování pro střešní okna. Jedná se o výrobu s vysokými nároky na přesnost a na odolnost proti povětrnostním vlivům, kdy vstupní polotovary jsou opracovávány soustružením, frézováním, lisováním a ohýbáním, následně pak galvanicky zinkovány a smontovány ...

Výroba: - tlakové nádoby - raznice - odlučovače olejů - zásobníky Služby: - lisování - hluboké tažení

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles, kontejnerů a spotřebního zboží. Povrchové úpravy a svařování kovů. Galvanizérství, smaltérství.

Výroba, zpracování: - plastů, plasty - výlisky z plastických hmot.

Lisování, frézování, obrábění kovů. Pobočka: - Branka u Opavy, Cihelní 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba: - obrábění kovů, kovy - lisování kovů za studena - krbové a grilovací nářadí, náčiní. - svařování kovů, ušlechtilé ocele.

Kovovýroba. Lisovna, lisovací práce: -kovy -kovové dílce, díly, části. Práce: -kuželování -prostřihávání, prostřihy -na stříhacích lisech -tabulkových nůžkách.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Konstrukční kancelář: - konstrukce postupových nástrojů - konstrukce mechanizací - konstrukce středních a velkých lisovacích nástrojů - konstrukce transferových nástrojů.

Nástrojárna. Výroba, konstrukce, prodej: - lisovací nářadí - řezné nářadí - lisovací formy, forem - speciální operační přípravky. Lisovna. Služby: - lisování (nabídky volné kapacity).

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...

Kovovýroba: - lisování - kovové výlisky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník, zámečnictví. Provozovna: - Veřovice 28.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Výroba, zpracování, prodej: - plechy a pásy pro elektrotechniku, dynamo plechy, plechy na rotory a statory (motory, motorové) - podélné dělení - lisování - paketace.

Tváření, lisování - kovy za studena

Dodávka - plechyprodej a nákup - hutní materiál Dělení plechu