Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Zámečnictví, strojírenství. Práce: - lisování - tváření - obrábění - tryskání - soustružení - lakování - svařování.

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Provádíme: - kovovýroba - frézování - lisování - soustružení.

Kovovýroba, zámečnické práce: - vozíky - rudly - hromosvody - lisování dílů - nástřihy dle požadavků - ohýbání trubek - soustružení - sváření CO2

Lisování, svařování a stříhání kovových dílů.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Činnost: - kovovýroba - frézování - CNC obrábění - třískové obrábění - soustružení - tyče, příruby - vrtání - elektroerozivní obrábění - hloubička s planetováním - lisování.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Kovoobrábění a nástrojářské práce: -elektroerozivní obrábění -frézování, CNC frézování -soustružení, broušení na plocho i na kulato -výroba lisovacích a tvářecích forem -lisovací nástroje -lisování z plechu a z plastu.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Vývoj modelů technologií CAD. Lisování, sváření a stříhání kovových částí.

Výroba: - formy - nástroje a výlisky.

Výroba: -formy, přípravky. Elektroerozivní obrábění.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Kovovýroba: - lisování kovů

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Výroba - ocelové konstrukce Obrábění - frézování - elektroerozivní obrábění Sváření Dělení

Obrábění kusových výrobků nebo malých kusových sérií na soustruhách, frézkách, vrtačkách, děrovacím stroji Povrchové úpravy kovů - galvanické zinkovánígalvanické práce - tepelné zpracování výrobku Svařování materiálu železného, nerezového, hliníku a jeho slitin a v malé míře i litiny bez předehřevu Dělení materiálu na pásových pilách, ...

Výroba - vrata - brány Výroba - kovové dveře Výroba - zábradlí - schodiště Výroba, montáž - ocelové konstrukce Stříhání plechů Svářečské práce Ohýbání plechů Stavební zámečnictví

Lisovna plastůvstřikování plastů Potisk - propisovací tužky - zapalovače - reklamní dárky výroba - reklamní předměty Potisk - igelitové tašky Potisk - propisovací tužky - zapalovače - reklamní dárky, ...

Soustružení - řezání Sváření CNC pálení Zámečnické práce Výroba - zemědělská technika (talířové brány, kompaktory, proorávačky na brambory, ...)

Prodej - jízdní kola Výroba - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby Sváření (nerez a hliník) - letování Ohýbání trubek