Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Výroba, kovovýroba: - forma na výrobu pryžových autorohoží - formy na výrobu součástí z pryže - formy pro gumárenský průmysl - střižné nástroje - přípravky pro elektrotechnickou výrobu (masky pro pájení plošných spojů) - lisovací nástroje.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Práce, služby: -zámečnictví -nástrojářství -instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, -elektronických a telekomunikačních zařízení -velkoobchod a maloobchod -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

- zámečnictví - nástrojářství - ubytovací služby - vodoinstalatérství - topenářství

Zámečnictví. Nástrojářství. Kovoobrábění.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Svářečské práce. Služby: - hodinový manžel na drobné úpravy bytu či domu.

Zámečnictví, zámečnické práce. Obráběčství, obrábění, kovoobrábění, kovoobráběčské práce. Nástrojářství.

Konstrukce, výroba: -nástroje. Zakázková výroba.

Výroba: -kapesní svítilny -nástroje a formy. Kovovýroba: -lisování kovových dílů za studena. Galvanické povrchové úpravy. Práškové lakování.

Dodáváme: - podávací technika - jednoúčelové stroje - nástroje a strojní díly.

Výroba: - formy pro potravinářský a ostatní průmysl - vstřikovací formy - jednoúčelové stroje pro potravinářský a strojní průmysl. Nástrojařské práce.

Zámečnictví, strojní zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. SOS-zámečník. Brno zámečnická pohotovost NONSTOP. Služby: - nouzové otevírání dveří v případě zabouchnutí či ztráty klíčů - renovace dveří po napadení - montáže bezpečnostních dveří - montáže bezpečnostních systémů ATRA - výměna dveří, zámků - otevřeme ...

Zámečnictví. Nástrojářství. Stavební firma. Rekonstrukce, opravy: - mostní příslušenství - elastické mostní dilatační závěry - ložiska.

Prodej: -obráběcí nástroje -pilové kotouče -hoblovací nože -předřezávací kotouče -zakázková výroba fréz -ostření a výroba nástrojů pro dřevoobráběcí stroje a kovoobráběcí stroje -broušení nástrojů -výroba stopkových fréz

Nástrojárna a modelárna - konstruuje, vyrábí a dodává: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - kontrolní přípravky. Specializuje se na výrobky pro automobilový průmysl s vysokou náročností na kvalitu. Kusová výroba přesných dílů 5 -ti osé obrábění, 3D CNC obrábění, 3D měření.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Kovovýroba, nástrojářství.