Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladící zařízení a tepelná čerpadla. Zámečnictví, nástrojárna.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje pro tváření plechů. -postupové nástroje -krokovací nástroje.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Výroba forem a dílů pro výrobu PET předlisků - trny, pouzdra, závitové části, kavity, chladící trubky.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Nástrojárna. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinek a hliník - nástroje střižné, tažné a ohýbací - přípravky Práce: - strojní - ostření a opravy nástrojů.

Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Zámečnictví. Nástrojářství. Stavební firma. Rekonstrukce, opravy: - mostní příslušenství - elastické mostní dilatační závěry - ložiska.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba samonosných bran, oplocení na klíč, nábytku v kombinaci nerezu a laminátu, přístřešků a voliér.

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.