Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

CNC obrábění kovů na CNC strojích, přesná zakázková kovovýroba. Nabízíme přesné CNC obrábění, soustružení, vrtání, rozvrtávání a frézování dle požadavku zákazníků. Kusové i sériové cnc obrábění kovových součástek. Výroba přesných rotačních dílů od průměru 5 do 70 mm tyčového materiálu.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Strojírenská výroba: -obrábění, svařování -řezání laserem, vodou, plazmou, propanem -zpracování plechu -výroba průmyslových ventilátorů, svařovaných tlakových nádob, mechanických uzávěrů, podavačů a ostatních strojních součástí.

Práce: -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí.

Nákladní tuzemská a mezinárodní autodoprava Nákladní autodoprava - do 3,5t - vozy IVECO Prášková lakovna - 6,5m x 2,5m x 2,5x Obrábění (ocelové konstrukce) - soustružení - frézování Pískování 6,5m x 2,5m x 2,5x

CNC obrábění - výroba na soustružnických automatech

Výroba - gastro zařízení Výroba - ocelové konstrukce Kovoobrábění Kovovýroba

Soustružnické práce - ohýbání - frézování Pálení plazmou Zámečnické práce

Výroba - nábytkové příslušenství kluzáky, stavitelné kluzáky, pojezdy, nábytková kolečka, podpěrné segmenty Dodávka - nábytkové příslušenství kluzáky, stavitelné kluzáky, pojezdy, nábytková kolečka, podpěrné segmenty Výroba (plast, kov) - nábytkové příslušenství (kluzáky, stavitelné kluzáky, pojezdy, nábytková kolečka, podpěrné ...