Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Obráběčství, práci na CNC strojích.

Svařování oceli, ohýbání a vrtání plechů.

Obrábění. Sériová výroba dílů na soustružnických automatech.

Kovovýroba, obrábění, CNC frézování a CNC soustružení.

Vývoj, konstrukce, výroba, prodej, servis, montáž: -tepelné techniky, tepelná technika -teplovodní kotle-PRIMATIK, kotel -kondenzační kotle-PRIMAKON -středotlaké parní kotle, kotel -horkovodní kotle, kotel -nízkotlaké parní kotle -termoolejové kotle -spalinové výměníky -příslušenství kotlů a kotelen-teplovodní rozdělovače a sběrače, ...

Zámečnictví, kovovýroba. Zámečnické práce. Zakázková kovovýroba. Interiérové doplňky, doplněk z nerezi, mědi a mosazi. Leptání nápisů do mědi a mosazi. Leštění barevných kovů Střechy a markýzy polykarbonátu.

Kovovýroba: - strojírenská činnost. Specializace na obrábění odlitků (ventilová tělesa, hydranty, víka, řemenice apod.) - obrábění na univerzálních obráběcích strojích (frézky, soustruhy, brusky, vrtačky) - tryskání a broušení surových odlitků - zámečnické práce - sváření, řezání, ohýbání, lisování. Výroba zahradního nábytku: - zámečnické ...

Firma FEROMONT Pohořelice, s.r.o. má dlouholeté zkušenosti ve výrobě i montáži ocelových hal a ocelových konstrukcí. Výroba, prodej a montáž: -technologické nosné ocelové konstrukce, jejich části, plošina, plošiny, potrubní mosty, lávka, lávky, schody, hala, montáž haly, montované haly -různé typy ocelových konstrukcí hal neomezených ...

Strojírenská výroba: -soustružení -frézování -vrtání, broušení, ohýbání -svařování konstrukcí a kontejnerů -elektrovýroba -montáž včetně elektro. Dle požadavků zákazníka jsme schopni zajistit: -tepelné zpracování -povrchovou úpravu. Zakázková výroba: -součásti a díly dle požadavků zákazníka podle dodané dokumentace -z vlastního ...

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -soustružnické -zámečnické.

Komplexní řešení zakázek technologického vývoje výlisku, konstrukce a výroba formy, forem, vyzkoušení a ověření procesu vstřikování, sériová výroba vstřikovacích dílců a logistický proces. Výroba, prodej: -formy na: -tlakové lití -technické výlisky z plastů -sklo -pryž, gumu -keramiku -pro modeláře -nástroje. Kovoobrábění.

Obchod, prodej, dodávka, rozvoz železo, ocel, hutní materiál: -I, U, L profily -pásovina -plechy 3-30 mm -dělení materiálu. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence).

Kovoobrábění, soustružení na CNC strojích. Výroba na soustružnických automatech. Specializace na výrobu soustružnické díly v menších, středních či větších sériích. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Výroba maloseriová, kusová a montáž: -jednoúčelová zařízení, stroje a sestava do funkčních celků -přípravky pro strojírenství -přípravky měřící. Vybavení: -strojní frézky -brusky -soustruhy SV 18, CNC DMG -obráběcí stroje zejména pro třískové obrábění. Práce: -kovoobrábění -soustružení -frézování -strojně záměčnické práce, ...

Práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -elektrické rozvodné a spínací zařízení -zboží z plastů -kabely a vodiče -stroje na výrobu a využití mechanické energie.

Kovoobrábění, kovovýroba, soustružení, frézování. Řezání, vrtání: - závity. Třískové obrábění na konvenčních strojích.

Zámečnictví, zpracování nerezový materiál, výroba, prodej z nerezu: -stroje, potřeby pro drobné podnikatele -potravinářská oblast -výroba nerezové zábradlí, schody -udírenské vozíky, zábradlí, rošty, zábradlí, brány, ploty. Náhradní díly a doplňky na motocykly, motorky, auta vyráběné z nerezu.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Nabídka konstrukčních prací ve strojírenství, mechanice či optice.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba. Ocelové konstrukce, brány, oplocení, vrata, zábradlí, výroba a oprava zemědělských strojů, stroje, montáž garážových vrat, garážová vrata, práce na CNC, a CNC automatu, soustružnické práce, soustružení, svářečské práce, sváření, frézování, vrtání.

Zakázková výroba: - kovové dílce, součásti a komponenty. CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení a svařování včetně laserových výpalků.

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.