Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
CNC obrábění - práce na šestivřetenném automatu

Kovoobráběčství. Zpracování gumárenských směsí.

- výroba montážního zařízení - kovoobrábění

Zakázkové zámečnictví. - zakázková kovovýroba Vyrábíme atypická schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce strojů, z oceli i nerez materiálu, včetně montáží. Provádíme soustružení a frézování. Prášková lakovna až do délky 4 m.

Komplexní služby ve zpracování železa - CNC pálení laser, plyn - CNC hraňování - CNC obrábění - zámečnické práce - svařování - tryskání Výroba rámů (šasi)pro firmu WEIDEMANN Registrace -Hradec Králové, Komenského 247.

Kovovýroba: Zakázková výroba CNC - lisování, válcování závitů, frézování - výroba dílů pro topenáře - výroba forem - díly pro chladírenské technologie - stříhání plechů - svařování

Výroba: - CNC obrábění - přesné obrábění dílů - malé díly - ocel, hliník, nerez, mosaz

Konstrukční práce, výroba náhradních dílů a zakázková výroba strojů, prototypů a strojírenských celků. Práce: - stavební - zemní - jeřábnické - zámečnictví - kovoobrábění - práce s montážní plošinou - přípravné práce pro stavby

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Přesné kovoobrábění - vyrábíme soustružené dílce o průměru 1 až 30 mm - obrábíme různé druhy ocelí, mosazí, slitin hliníku a nerezových ocelí - jsme specializováni na dlouhotočné soustružení - zabýváme se středně a velkosériovou výrobou - pracovníci mají dlouholeté zkušenosti ve strojírenství a jemné mechanice - kovoobráběním se zabýváme ...

Opravy strojů a přístrojů, kovovýroba, pálení plechu laserem, laserové řezání, ohraňování, opravy potravinářských strojů Gram, obrábění kovů, strojní díly z nerezu, export Dánsko

Výroba: - nástrojů, nářadí - vstřikovací formy - nástroje. Nástrojářské práce: - ostření - opravy nástrojů - opravy forem - elektroerozivní obrábění, hloubění a řezání - obrábění na CNC strojích.

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

kovoobrábění - frézování do 800x600mm

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnické a klempířské prace - sváření - kvalitní povrchové úpravy - montážní práce - výroba menších strojů - strojních podskupin a dílů skládajících se především ze svařovaných konstrukcí a rámů za použití přesně tvarovaných laserem řezaných dílů, dutých profilů doplněných obráběnými ...

Kovovýroba. Výroba bytových doplňků. Kovovýroba a povrchová úprava práškovou barvou.

Nožířství a zámečnictví Výroba: -zámků a klíčů -broušení nástrojů -drobné soustružnické práce -sváření a letování -sváření -letování -opravy domácích strojků.

středisko KOVOS Zakázková výroba: - rotační součásti na univerzálních CNC soustruzích - soustružení, frézování, broušení na klasických strojích.

Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, vrtání

Obráběčství CNC - frézování Soustružení Výroba rotačních škrabek na PP trubky

Tvarové pálení plechů: - v jakostech 11 až 17 - na pálících strojích Vanad, RS - kyslíkem a plazmou v síle od 3 mm do 250 mm.

- obrábění kovů - kompletní strojní obrábění na konvenčních strojích - zpracování kovů a plastů - ozubená kola - šneková kola - tepelné zpracování - chromniklové nástřiky - kusová výroba Provozovna: Hřibsko 43 503 21 Stěžery

GOLEM Výroba, prodej, servis, oprava: -pneumatické nářadí pro kameníky -nástroje na opracování kamene. Obrábění kovů - strojírenská výroba: -soustružení na automatech -frézování -vrtání.