Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
- CNC obráběcí centrum - vodorovné vyvrtávačky - CNC soustruh, pásová pila, bruska

Strojírenská výroba: - složitých tvarových dílů zejména - opracování prototypových bloků, motorů a převodek - výroba a konstrukce kontrolních měřidel - jiných strojních dílů na zakázku

Zaměřuje se na : - strojní součásti - stříhací a ohýbací zdroje - opravy a výroby prototypových a sériových dílů - návrh a výrobu kontrolních měřících prvků

Kovoobrábění na zakázku. Zámečnictví. Kovovýroba.

Služby v oboru : - kovoobrábění soustružení, frézování a jiné - zámečnictví - výroba branek, dělení materiálu - opravárenství zemědělských strojů, bagrů, válců - 3D tisku prototypů, návrhů - gravírovaní plexiskel, papíru atd.

Práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské - CNC soustružení -CNC frézovaní 3 ose centrum

Společnost OHS Hydraulika se zaměřuje na výrobu hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení. Hydraulika není jedinou činností firmy, také provádí soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy. V naší firmě poskytujeme tyto služby: - repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení - výroba ...

Lisování, frézování, obrábění kovů. Pobočka: - Branka u Opavy, Cihelní 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Soustružnické práce na soustružnických automatech. Obrábění. Vrtání. Frézování. Výroba: - různé kovové dílce.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Kovovýroba. Stříhání plechů. Soustružnické práce. Broušení. Frézování. Vrtání.

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Soustružení. Broušení kovů. Zámečnické práce.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

CNC obrábění. Výroba: - formy - grafitové elektrody - kovací zápustky. Frézování, vrtání, soustružení. Provozovna: - Dolní Benešov, Hlučínská 41.

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Zemní a výkopové práce. Úprava terénu strojem UNC. Obrábění.