Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Povrchové úpravy průmyslových dílců provádí na Zlínsku společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o.. Centrum povrchových úprav je v Provodově, k dispozici je nová lakovací kabina kombinovaná se sušícím boxem, tryskací box s automatickým závěsným tryskačem a mycí, odmašťovací box. Nabízíme i služby žíhání, k dispozici je žíhací pec s regulací teploty a ...
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Služby: - pískování, ochranné nátěry. - ubytování.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Práce: - tvrdochromování - vibrační omílání - leštění hliníkových odlitků.

Gravírování a rytectví: -Razítkové štočky - Trodat, Colop -Kovové štočky -dveřní štítky a jmenovky -osobní a stolní jmenovky -firemní štítky -informační systémy budov -klíčenky, psí známky, přívěsky -pečetidla -vyřezávané písmo -nástřikové šablony -průmyslové aplikace -porývání dárkových a reklamních předmětů.

Povrchové úpravy kovů: - tryskání (tryskání veteránů) - pískování - balotínování - metalizace - průmyslová lakovna.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Drátěný program: -prezentační stojany -prodejní stojany -regály. Prášková lakovna. Lakovací technika. Volná kapacita: -na vystřihování -ohraňování plechových dílů.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Práce: - tryskání - pokovování.

Prášková lakovna. Služby: -práškové lakování-komaxit Certifikováno ISO 9001:2000.

Služby: -soustružení -frézování -broušení -honování -dělení materiálu -lisování -ohraňování -svařování -pálení plazmou -povrchové úpravy stříkáním, komaxitem, zinkováním -montáže. Výroba: -vývěvy pro dojící zařízení -vodní čerpadla -válcové šrotovníky -fekální vozidla -zámečnické výrobky -výroba ...

Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Kovovýroba. - obrábění kovů Modelářství. - modely, formy

Výroba, zprostředkování, prodej. Výroba: -drátěný program. Úpravy: -povrchové-nanášení práškových plastů ve fluidní vaně (polyamid, polyethylen) -stříkání práškových barev Epoxypolyester.

Žárové zinkování ocelových výrobků.