NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Služby: -strojírenská výroba -mechanická výroba -kovovýroba -soustružení do maximální délky 2000mm a maximálního průměru 500mm -vrtání do 50mm -frézování -sváření elektrickým obloukem i plamenem -kalení a pískování. Všechny práce jsou prováděny z vlastního materiálu nebo dodaného zákazníkem, kdy poskytujeme všechny ...

Kovoobrábění: -obrábění dílců na klasických strojích -CNC obrábění -broušení na plocho i kulato -drobná automatická výroba -malosériová výroba -zakázková výroba -obrábění oceli, nerezu, mosazi, hliníku -obrábění do průměru 400mm a do 100kg váhy -hřídele, kola, dílce -součástky pro speciální stroje -tiskařské ...

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Strojírenská výroba: -zakázkové kovoobrábění -revolverové, dlouhotočné a CNC automaty -soustružení -frézování -broušení.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Kovovýroba, řezání, frézování, vrtání, broušení, 3D měření.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Služby, řemeslo: -veškeré zámečnické práce, zámečnictví -sváření -plamen, elektroda, ochranná atmosféra -TIG, nerez, hliník -ohýbání -plechy, profily, trubky -stříhání -řezání -vrtání -soustružení -frézování -zakružování -stáčení -hranění -leštění. Zámečnická zakázková výroba, kovovýroba: -jednotlivé, ...

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Služby: -zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -vjezdové brány a pohony.

Provádíme veškeré zámečnické a kovářské práce.