NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Zámečnictví: -branky, ploty, dveře, vrata, mříže -svářečské práce, sváření v CO -prodej zámků a kování -výroba klíčů dle zámků -nouzové otvírání dveří -zakázková výroba -kovovýroba. Výroba: -cylindrické klíče-autoklíče.

Zakázková strojní výroba: -soustružnické práce -frézování -broušení.

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba včetně montáže: -ploty, vrata, kování.

Výroba - ocelová vrata a brány Výroba - ocelové zábradlí a schodiště Dodávka a montáž - svařované ocelové konstrukce Zámečnické práce

Kovovýroba - mříže Kovovýroba - nábytek postele, stolky, židle Kovovýroba - ploty - zábradlí Kovovýroba - ocelové konstrukce - - zámečnictvíkovovýroba - mříže - ploty - zábradlí - nábytek - svícny - věšáky - krbové nářadí - ocelové konstrukce - ...

Kovářské práce - zámečnické práce

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Práce: - zámečnické - řezání vodním paprskem - obrábění CNC soustruhem - výroba ozubených kol.

Výroba: - lisování - děrování, ohýbání, prostřihování - výroba nástrojů - drobné zámečnické práce.

Kovovýroba. Výroba: -strojně zámečnická -stavebně zámečnická -obrábění kovů -lisařské práce.

Služby: -bezpečnostní systémy -bezpečnostní dveře, mříže, klíčové systémy, zámky, klíče, kování (maloobchod, služby) -Servisní středisko FAB -Systém generálního klíče MUL-T-LOCK.

Zámečnictví. Výroba, montáž: -světlíky -boční průsvitné a průhledné stěny pasáží, sportovišť, kanceláří -zastřešení skleníků, bazénů, zimních zahrad, verand, plováren -venkovní přístřešky, čekárny, nástupiště -zastřešení vchodů, parkovišť -dělící stěny, přepážky interiérů -protihlukové bariéry

Výroba, montáž: - vrata, mříže, ploty - ocelové konstrukce - ocelové vazby-krovy - kovovýroba - soustružení - svářečské práce.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Servis: -obráběcí stroje. Zámečnické práce.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Výroba: -kovové konstrukce -schody, zábradlí -mříže. Výroba, montáž: -vrata včetně pohonů, dálkové ovládání. Práce: -zámečnické -svářečské -kovářské.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.