NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kovovýroba, zámečnictví, výroba - ocelové, hliníkové konstrukce - kontejnery - vrata, brány, ploty, zábradlí. Výškové práce: - pronájem, půjčovna plošin (do 30m).

Stavební firma: -dopravní stavby -inženýřské stavby -inženýrské sítě -dlaždičské a obkladačské práce -zámečnické práce -prodej a osazování kamenných prvků.

Služby: - zrcadlové leštění forem z oceli a hliníku - technické leštění dutin forem pro odformování, lakované díly a chemický dezén - laserové gravírování - laserové navařování - servis forem.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 4m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Zámečnické práce ve stavebnictví - výroba a montáž ocelových konstrukcí, mříží, zábradlí, schodišť - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Řemesla, služby: - kovářství - restaurování kovů - zámečnictví

Zakázková výroba z nerezové oceli -komponenty i celé konstrukce strojních zařízení -výroba přesných lisovaných dílů na CNC ohraňovacím lisu -výroba svařovaných, plechových a profilových konstrukcí -malo a středně sériová výroba dílů z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba i pro zahraniční partnery ...

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Galvanické zinkování, fosfátování a práškové lakování dílů do 6 metrů délky.

Kovovýroba, stojírenství - CNC obrábění - svářečské práce provozovna Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná u Prahy

Řemesla, služby - umělecké kovářství a zámečnictví - puškařství Výroba, opravy - palné zbraně

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Odbahňování rybníků - mapování dna vodních plochkomplexní služby - odbahňování vodních ploch odvodňování vytěženého sedimentu Strojní dílna Zámečnická dílna Odbahňování rybníků

Zámečnictví, nástrojářství

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Práce: -CNC kovoobrábění -opracování AL-hliníkových žebříků -hliníkové profily -automobilový průmysl.

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Strojní svěráky - výroba přesných strojních svěráků. Vyrábíme svěráky sklopné, otočné, přesné strojní svěráky příruční pod vrtačku, pevné strojní svěráky s přestavitelnou čelistí, točnice, ustavovací kameny. Vyrábíme a dodáváme komponenty a náhradní díly pro strojní svěráky.