NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Obchodní činnost. Montáž, oprava, servis, údržba, revize, zkoušky, projekce: -elektrická zařízení -plynová zařízení. Práce: -zámečnické.

Zámečník, zámečnické práce, údržba.

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Kovářství, kovářské práce, kovovýroba. Kování umělecké. Ostření nářadí, podkovářství. Brány, ploty, mříže.

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

Umělecké kovářství: -schodiště a zábradlí -mříže a ploty -kovaný nábytek -svícny, kované lustry a ostatní svítidla -meče a chladné zbraně.

Kovovýroba: -broušení a leštění kovů.

Výroba, montáž: -potrubí ocelová, PP**, PE**, plastová -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky. Demontáž, rozpalování: -ocelových konstrukcí. Práce: -zámečnické -svářečské -vodoinstalační. Kancelář, dílna a sklad v areálu: Teplárny Brno a. s. Špitálka 6 658 15 Brno tel.: 545 161 290 fax: 545 161 289

Zámečnické práce: -svařování Al, litiny a barevných kovů -ocelové konstrukce, vrata, mříže kontejnery -speciální nadstavby na nákladní automobily -renovace hasičských vozů -broušení odlitků pro automobilový průmysl, fitinky -otryskávání kovových součástí -montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených ...

Služby, práce: -technologie povlakování metodami PVD a PACVD: -vývoj, konstrukce a přesná výroba vakuových zařízení -zakázkové povlakování -vývoj nových technologií povlakování -měření vlastností tenkých vrstev.

Kovoobráběčství, nástrojařství, CNC frézování, CNC soustružení, NC řezání, broušení naplocho, konstrukce, design a vizualizace.

Autodílna. Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Práce: -zámečník.

Přípravné výkopové práce pro stavby Zámečnické práce

Zámečnické práce - kovovýroba

Zámečnické práce - okna, mříže, vrata, dveře

Výroba - dopravníky Výroba - brány - branky Výroba - příštřešky - altánky Výroba - zábradlí - schodiště Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Frézivání - soustružnické práce Zámečnické práce

Kovovýroba - koše na demižony - kovové výlistky

Lisování Zámečnické práce - kovovýroba - výroba z pružinových plechů

Galvanické zinkování zinkem žlutým a modrým

Výroba, montáž - mříže Výroba - brány s možností elektrického pohonu Výroba - ploty - zábradlí Zámečnické prácevýroba - mříže (nůžkové, pevné) - brány s možností elektrického pohonu - ploty - zábradlí Výroba - repliky historichých kanónů

Půdní vestavby Montáž - sádrokartony Obklady - dlažby Výstavba - rodinné domy Zámečnictví

Realitní činnost Realitní činnost Správa nemovitostí Zprostředkování obchodu a služeb Povrchové úpravy Svařování kovů