NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Specializací společnosti DAPUTECH s.r.o. je převážně kusová a malosériová výroba dle potřeby zákazníka v co nejvyšší kvalitě a nejkratším čase. Zámostní 1240 čt 14:00

KOVOMA Tech s.r.o. se specializuje na CNC obrábění.

KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrábí vrata, brány, nerezové náhrobní doplňky, zábradlí, ploty, ocelové konstrukce Jejich činnosti dále jsou: - obrábění - řezání oceli laserem - ohýbání na CNC ohraňovacím lisu - kovovýroba

Lakovna, která se specializuje na povrchové úpravy dřeva a kovů. Lakování MDF dílů, lakování dýhy, nábytkových dílů, kuchyňských linek, garážových vrat a ostatních průmyslových materiálů.

Společnost VERTINA ESTETICA CZECH s.r.o. se zaměřují na lakování MDF dílů, lakování dýhy, nábytkových dílů, kuchyňských linek, garážových vrat a ostatních průmyslových materiálů.

Konstrukce, vývoj, výroba, kovovýroba, strojírenská výroba: - zápustkové výkovky - výlisky - nárazníky, tažné háky, šroubovky, táhlová ústrojí (pro nákladní a osobní kolejová vozidla, lokomotivy). Kovárna. Lisovna. Mechanické opracování. Tepelné zpracování. Tryskání. Svařování. Povrchové úpravy. Další kontakty: - 556472702 obchodní ...

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Práce: - obrábění, kovoobrábění, soustružení na CNC strojích - frézařské, frézování - obráběčské. Export - import.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé zámečnictví, které se zabývá výrobou a renovací výfuků automobilů, máme pro vás tip. Firma Michal Škarka Zámečnictví se specializuje na opravy a úpravy výfuků pro osobní i závodní auta. Nabízí také vnitřní ochranné rámy do všech značek vozů, které zvyšují bezpečnost a stabilitu vozu. Ať už potřebujete ohnout ...

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Soustružnické práce na soustruzích: Hrotových Revolverových Vačkových automatech

Zámečnictví Šustek. Výroba, kovovýroba, zakázková výroba: - vrata - brány, branky - brány s pohonem - panty - ručně kované ozdobné kliky - kované štítky - bytové doplňky (stojany na květiny, svícny, věšáky, kovové části věšáků) - zábradlí - ocelové dveře - vstupní, vchodové dveře - mříže - ozdobné mříže - ploty ...

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské - soustružnické - frézařské - kovářské.

Zámečnictví, Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod Zednictví

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Společnost DINA Ing. Bedřicha Doležela, vyrábí a dodává kancelářský a školní nábytek od roku 1991. Je jedním z největších českých výrobců a významná část produkce je exportována do zemí Evropské unie. Výroba, dřevovýroba, seriová výroba, prodej: - školní nábytek i sedací (nábytek pro školy) - žákovský stůl, lavice - katedry - židle, ...

Služby, broušení, ostření mlýnků na mák a koření, všech druhů nožů a nůžek, pilových listu, hoblovacích nožů, vše pro dům, zahradu pro řemeslníky, řezníky, pedikéry, nemocnice

Společnost NC Line a.s. poskytuje svým zákazníkům komplexní servis v oblasti kovovýroby. Provádíme zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování, vrtání, prorážení a tváření různých otvorů a také se zaměřujeme na zámečnické práce. Současně zajišťujeme také galvanizování, žárové ...

LIŠE. Kovovýroba. Výroba, vývoj: - vývoj a zhotovení výrobních přípravků - speciální zařízení na zakázku. Práce: -soustružnické -frézařské -kovoobráběčské.

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Provádíme mobilní pískování.

Kovovýroba, zakázková výroba: -mříže -vrata, ocelové dveře (dveří) -brány -schodiště, schody -rozvodné skříně, rozvaděče -ocelové konstrukce -výrobky uměleckého kovářství. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské. Protipožární uzávěry: ...