NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladící zařízení a tepelná čerpadla. Zámečnictví, nástrojárna.

Broušení nástrojů a nářadí. Pondělí: 9-17 hod. Středa: 9-17 hod. Sobota: 9-12 hod.

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce

Zámečnictví: - strojní kovovýroba - konstrukce drobné a střední - účelové stroje a zařízení, konstrukční celky. Opravy a údržby domovního, bytového a zahradního vybavení.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje pro tváření plechů. -postupové nástroje -krokovací nástroje.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Mobilní renovace otvorů na jeřábech, stavebních strojích. Zámečnictví.

Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Kovoobrábění. Provádíme soustružnické práce a vyrábíme veškeré druhy ozubení.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov