NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Strojírenská výroba. Soustružnické práce. Frézování. Řezání vodním paprskem. Tváření materíálu. Tryskací zařízení. CNC obráběcí stroje. Kusové zakázky. Sériové zakázky pro kolejová vozidla.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Návrh, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - čerpací stanice - armaturní komory, vodojemy Výroba: - konstrukce strojů pro vodohospodářské účely. - svařování nerez trubek - řezání vodním paprskem.

Zámečnické a svářečské práce.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.