NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Obrábění kovů a plastů. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení na kulato, cnc obrábění. Obrábění polotovarů například soustružení a frézování odlitků, výkovků a výpalků.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Obrábění kovů: - soustužení - frézování - broušení - vrtání, dělení materiálu - tepelné zpracování - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Zámečnictví - výroba nekotvených a kotvených ocelových stožárů

Ostření, broušení - protahovacích trnů Protahování drážek Nové protahovací, protlačovací trny

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.