NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Stavební zámečnictví. Zakázková výroba, atypická produkce. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlí - branky, vrata, mříže - žebříky - potrubí. Realizace drobných stavebních prací. Dodávka. - ocelové konstrukce - ocelové haly.

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Klempířství, pokrývačství, izolace rovných střech Zámečnictví Vzduchotechnika Výškové práce

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - betonářská ocel - plechy ocelové, pozinkované, hliníkové, nerezové - PUR panely - trapézové krytiny, fasádní systémy. Služby - dělení materiálu tabulové nůžky do 16mm/3000mm - strojní řezání, úhlové řezání, plasmové řezání, autogenová souprava - ohýbání betonářské výztuže. Zámečnická ...

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - stavební klempířství - pokrývačství - zámečnictví - vzduchotechnika - izolace rovných stěn.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Naše firma se zabývá: - výrobou z plastů vstřikováním - automatizací výroby a servisem vstřikovacích strojů na plasty. Nákup a prodej: - plastového odpadu a regranulátů. Servis vstřikovacích lisů. Prodej náhradních dílů na vstřikovací lisy. Prodej a servis vstřikovacích lisů.

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy, okna i vazby na klíč. Klempířské práce, klempířství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Zámečnické práce, zámečnictví: - ploty, brány - schodiště.

Zámečnictví. Zámečnické práce z ušlechtilých kovů. Výroba: - zábradlí, komíny a nerezové grily. Nástrojářské práce, nástrojářství.

Kovovýroba. Služby v oblasti CNC obrábění. Přesné obrábění na CNC soustruhu od firmy FERMAT s řídicím systémem FAGOR, který nám jednoduše a efektivně dokáže vyhovět v přesné výrobě s ohledem na produktivitu práce. Kusové i sériové práce menších a středně velkých zakázek.

Strojírenská výroba: - CNC, - frézování, - sváření.

Alkalické černění kovů Provozovna: Jedlová 245 569 91 Jedlová u Poličky

Práce: -žárové zinkování. Výroba: - nábytek, bytový, kancelářský - dřevoobráběcí stroje, - klempířské prvky.

Rekonstrukce a opravy: -kotelny. Školení topičů. Chemické čištění kotlů za provozu. Rozvody: -teplo -voda -elektro. Instalace: -elektro kotle. Dodávky a rekonstrukce: -výměníkové stanice včetně regulace. Elektromontáže. Revize: -elektrické spotřebiče. Montáž: -domácí videotelefony. Montáž, prodej: -žaluzie horizontální, ...

Výroba, prodej: - obuv - lehká pracovní - ochranná - pánská, dámská - určená pro zdravotnictví, lehký průmysl, podniky, léčebny, lázně. Strojírna: - obrabění, frézování, soustružení - zámečnické práce :sváření, ohýbání, dělení.

Zaměřujeme se na zakázkovou strojírenskou výrobu, laserové řezání a lakování. - laserové dělení plechů - CNC ohýbání - prášková lakovna

Firma se zabývá, výrobní činností pro slévárenský, energetický, zemědělský a ropný průmysl. K naší specializaci, patří různé druhy montážních a svářecích prací i ve výškách za pomocí lanové techniky. Naše firma nazapomíná ani na menší zákazníky, kteří potřebují vyrobit různé brány, zábradlí, terasy a další drobné věci k jejich spokojenosti.

- Sklenářství - sklenářské práce - sklenářské výrobky - zpracování skla - povrchová úprava kovů - povrchová úprava kovů práškováním - Vulkanizace pogumovaných předmětů

KOVOOBRÁBĚNÍ - kovoobrábění - kovovýroba - Soustružení - Frézování - Vrtání - Řezání a válcování závitů - Dělení materiálu D Á L E Z A J I S T Í M E : - zámečnické práce : sváření, stříhání a ohýbání plechu atd. - povrchová úorava kovu : lakování, brynýrování, galvanické pokovování - zkompletování ...

Výroba: - formy - nástroje. Práce: - zakázkové kovoobrábění.

Metalplast Výroba: -technické výlisky z plastů -vyfukované díly (auta) -gumové výlisky (auta). Nástrojářské práce: -opravy forem -úpravy a výroba nových forem (maximálně 1500kg) Výrobky: -dle výkresů nebo samostatného výlisku -vyfukované nádoby do 40l. Základní strojní vybavení -soustruhy, frézy, bruska, nástrojová ...