NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.

Strojní výroba. Pálení na laseru. Zámečnické práce.

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - schody - nábytek. Stavební zámečnictví.

Výroba a prodej: -klíče a zámky -trezory a zabezpečovací zařízení -otevírání bytů, automobilů a trezorů.

Služby instalatérské, zednické a zámečnické.

Výroba strojního laminátu VRTM a RTM. Tvorba modelů, bazénků a skluzavek pro děti.

Výroba, služby: - drátěné kryty a mřížky - ohýbání - lisování - svařování

Práce: -truhlářství -kovoobrábění Výroba: -dveře -okna -kuchyňské linky -schodiště -zahradní nábytek

Práce: - kovářské - zámečnické

Prodej: -hutní materiál. -trubky, plechy. -betonářská ocel. -traverzy. Práce: -zámečnické. -svářečské. Tel.: 724027495

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zámečnická výroba, montáže, opravy: - vrata s plotovým výpletem - posuvná vrata s elektrickým pohonem - dveře - zábradlí pro mosty, chodníky - mříže do oken - plotové dílce, díly - zastřešení komínů - zahradní grily. Montáže, opravy: - zámky - bezpečnostní zámky. Kompletní oplocení pozemků ...

Umělecko - řemeslné zpracování kovů. Práce. - obrábění a povrchové úpravy kovů. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - tesařské práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády ...

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády.

Zakázková výroba: - mříže - vrata - zábradlí. Svářečské práce. Zámečnické práce.

STŘECHY NA KLÍČ: -práce pokrývačské -klempířské -tesařské -zámečnické -instalatérské -montáž střešních oken.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Prodej - brambory Výroba - menší ocelové konstrukce Kovovýroba Prodej - med Opravy - zahradní mechanizace Zemědělská činnost Opravy - čerpadla pro traktory ZETOR