NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Služby: -vodoinstalatérské práce -zámečnictví -svářečské práce -zpracování kompletní projektové dokumentace. Dodávka, montáž: -plynové kotelny -plynovody a přípojky STL*, NTL* -topení a topné systémy -podlahové rozvody ústředního vytápění -potrubní systémy z mědi -výměníkové stanice -rekonstrukce kotelen.

Zámečnictví Výroba - výsekové nože pro koženou a textilní galanterii

Sváření železných i neželezných kovů obloukem v ochranné atmosféře Zámečnické práce - kovovýrobamontáž - zámečnické výrobky

Výroba - mříže Výroba - kovové brány Výroba - krby - kamna Výroba - kovové kliky Výroba - kovové ploty a zábradlí Umělecké kovářství

Umělecké kovářství

Zemědělství: -živočišná výroba. Výroba, zpracování: -maso -masné výrobky.

Výroba - zábradlí - schodiště Výroba - ocelové a nerezové konstrukce Obrábění kusových i sériových kovových dílů Výroba - ocelové a nerezové potrubní systémy Svářečské práce Výroba - tlakové a netlakové nádrže

Kovoobrábění Kovy - ohýbání - stříhání - řezání

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Kovoobrábění, obrábění kovů a plastů, nástrojárna: -třískové obrábění nástrojové a konstrukční oceli, nerezu, hliníku, mědi, mosazi a plastu -soustružení, frézování, broušení, řezání, vrtání -výroba nástrojů a přípravků -svařovací přípravky, lisovací a ohýbací přípravky, montážní přípravky, měřící a kontrolní přípravky a ...

Zakázková kovovýroba: -CNC zpracování ocelových, nerezových a hliníkových plechů a profilů -vysekávání, děrování, ohýbání plechů -svařování, přivařování a lisování závitových prvků -ohýbání trubek, broušení a další zámečnické práce -výroba poštovních schránek.

Výroba: -díly pro automobilový průmysl -kovoobráběčské a zámečnické práce -povrchová úprava kovů.

Služby: - řezání a vysekávání textilu, koženky, plastů - zámečnictví a nástrojařství - nákladní silniční doprava.

Strojírenská výroba dle výkresové dokumentace zákazníka, konzultace a poradenství Hlavní aktivity jsou zaměřeny na oblast: -lisovaných a svářovaných dílů -přesných obráběných dílů -výrobků z gumy a plastů -montážních celků -výkovky a odlitky Certifikace dle ISO 9001 a ISO 3834-2

Opravy, servis: -traktory -zadní skříně -hydraulika -rychlostní skříně -přední osy -nakladače. Služby: -renovace náhradních dílů -navařování, soustružení, broušení -rekonstrukce pásových přebíracích stolů na brambory na stoly válečkové -montážní práce -sušky na obilí -bramborárny -zámečnické práce. Výroba: ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové dílce pro nákladní automobily a železniční vagóny.

Práce: - lisování - svařování - obrábění. Výroba: - radiátory - závěsná zařízení pro osobní automobily - komponenty pro automobilový průmysl.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Služby: -kovovýroba -kovářské práce -zemědělství -opravy zemědělských strojů. Prodej produktů zemědělské výroby.

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Služby: -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.