NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Podlahářství (práce podlahářské včetně dodávky materiálu). Maloobchodní prodej, montáž: -podlahy plovoucí laminátové a dřevěné korkové PVC* (lino) antistatické PVC* koberce. Služby: -pokládka veškerých podlahových krytin -vyrovnávání nerovností podlah -tmelení podlah -obklady stěny, stropy, schody ...

Výroba: -strojírenská z nerez oceli -obrábění, svařování nádoby.

Zámečnické a montážní práce, svařované a montované konstrukce

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč provádí kompletní kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klempířské práce - klempířské výrobky - zámečnictví - CNC obrábění - frézování - soustružení - ocelové konstrukce Provozovnu naleznete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba neelektrických zařízení pro domácnost

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Obrábění kovů, plastů a nástrojářská výroba. Soustružení, frézování, vrtání a vyvrtáváni, broušení na kulato, na plocho, tepelné zpracování dílů. Výroba: -střiýné nástroje a náhradní díly -nástroje pro obrábění kovu, dřeva -náhradní díly pro různé oblasti průmyslu.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Práce: -svařování legovaných ocelí -montáže impulsního potrubí, potrubní trasy, ocelové konstrukce, jeřábové dráhy -elektromontáže - ovládací a slaboproudé rozvody -revize, repase armatury- -provedeme cenovou kalkulaci -zpracujeme realizační a projektové dokumentace

Příprava návrhu z hlediska technologie obrábění. Příprava konstrukčních dat (vypracování výkresové dokumentace pomocí CAD technologií). Vytipování obráběcích nástrojů a přípravků pro upínání. Vytvoření CNC programu pomocí CAM systému GibbsCAM 2010.

Obráběčství. Obráběčské práce a broušení nástrojů.

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Práce: -kovoobrábění -frézování -soustružení.