NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde ...

Zámečnictví, nástrojářství Pokrývačství, tesařství -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací služby -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov Zámečnictví, ...

Servis, prodej, náhradní díly, generální opravy: -stavební stroje všech značek -míchačky -omítačky -mixokrety -dopravníky. Práce: -zámečnické -ocelové konstrukce -vrata -skleníky -schodiště -schody -zábradlí -brány -oplocení.

Zámečnictví-kovovýroba, svářečské práce

Marian Vildomec se zaměřuje na výrobu kovových konstrukcí, zpracování, úpravy a svařování kovů a na přípravné a dokončovací stavební práce.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č. 455/91 Sb. o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -výroba přívěsných vozíků