NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Klempířské práce. Zámečnické práce.

Výroba: -kovovýroba -přesných dílů, přípravků, jednoduchých lisovacích nástrojů.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Výroba, komplexní i dílčí montáže, demontáž, opravy, prodej: - ocelová schodiště - potrubí ocelové, nerezové - potrubní rozvody, horkovody, parovody - konstrukce technologických zařízení - ocelové konstrukce - plynofikace objektů. Práce: - svářečské - obráběčské. Sídlo firmy: - Hošťálková 367. Provozovna: - Kouty 1413, ...

Umělecký kovář a zámečník: -proty, brány, balkóny, mříže, zábradlí, vrata -montáže pohonů bran -vývěsní štíty -konstrukce.

Klempířství. Kovovýroba. Práce, řemeslo: - stavební klempířství - zpracování plechů a profilů - pískování - otryskávání - lakování práškovými barvami - vysekávání - ohraňování na ohraňovacích lisech - tváření na výstředníkových lisech - válcování na profilovací lince - svařování - povrchová úprava kovů (komaxit).

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynoinstalace - zámečnické - pomocné stavební práce.

Práce: - plynofikace rodinných domků - vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, revize, montáž, oprava: - kotle - projektová dokumentace - vložkování komínů - revize elektro. Řemeslo: - svařování plynem, mědí, elektrickým obloukem. Sídlo firmy: - Nádražní 206, Valašské Meziříčí - Krásno nad ...

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Broušení: - nástroje. Prodej: - nástroje kovo - nástroje dřevo - elektronářadí - měřidla.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.