NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Výroba. - ocelových obuvnických klenků - atypických zámečnických výrobků - ocelových palet na přepravu profilů a pro automobilový průmysl.

Projekce, projektová činnost, výroba, kovovýroba: -přesné strojírenské výrobky -kusová, malosériová a velkosériová výroba CNC frézováním -plastikářské formy, plastikářských forem: -vstřikovací -vyfukovací -tvarovací -vulkanizační -RIM. Návrhy, projektování: -design výrobků z plastů. Zpracování: ...

Naše firma se zabývá převážně výrobou součástí na autoagregáty: - pružiny, zátky, různé šouby, jistící kolíky, kroužky, písty, úpravy pístních tyčí ... Vyrábíme také součásti na výtahy: - stavěcí šrouby, závity pro šrouby na upevnění lan, jistíci pouzdra ... sme schopni i vyrábět tvarové rotační součásti: - tvarové kola pro ohýbání ...

Nástrojárna, výroba: - formy pro vstřikování plastů a pryže - nástroje pro zpracování plechů - strojní součásti Provádíme opravy forem a nástrojů.

Práce: -zámečnické -svařování hliníku, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mříže, rošty, vrata -stoly, dřezy -zábradlí, madla -schodiště, schody -žebříky -chrliče do bazénu.

Zámečnictví. Jsme strojírenská firma ze Zlínska, která nabízí kooperaci v oblasti svařování. Svařujeme metodou MIG, MAG a TIG strojní součásti, plechové prvky, jacklové profily atd. (ocel, nerez, dural) Provádíme sériovou i kusovou výrobu.

Zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: -vchodové dveře -vrata -zábradlí -mříže -schody -schodiště -nerezové zábradlí -sváření hliníku. Kovovýroba. Kovoobrábění.

Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Potřebujete nutně otevřít byt? Chcete vyměnit zámky ve vašem domě? V tom případě jste tady správně. Naše zámečnictví Dostál ze Zlína zajišťuje nonstop nouzové otevírání bytů 24 hodin denně. Otevřeme Vám zámek kteréhokoliv rodinného domu nebo bytu. Jsme schopni Vám rovněž zámky odborně a rychle vyměnit. V oboru působíme již mnoho let, s námi ...

Jsme rodinná společnost s tradicí strojírenské výroby od roku 1991. Disponujeme vlastními výrobními prostory a strojním vybavením ve 2 provozech. Zabýváme se CNC obráběním, zámečnickou výrobou, výrobou a repasí jednoúčelových strojů a zařízení. Nabízíme zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, stříhání, ohýbání, ...

KOVO-svar: -stavební zámečnictví -zámečnické práce na zakázku. -MONTÁŽNÍ PARTNEŘI REKUPERACE FUTURA fy.JABLOTRON Dále.Výroba, montáže: - posuvné brány s pojezdem na motorový pohon - schodiště, zábradlí - pergoly, přístřešky - brány, vrata - mříže - ploty, stojany. Vyrábíme z nerezu i hliníku, kovové, pozinkové ...

Zabývám se CNC obráběním, zámečnickou výrobou a výrobou jednoúčelových strojů a zařízení. Disponuji vlastním strojním vybavením. Nabízím zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, lisařské práce, svařování, vrtání, frézování. Kontakt telefonicky pouze v pracovní dobu.

Opravy a výrova vstřikovacích forem. Poskytování obráběcích prací.

Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Výroba, montáž: - ocelové kontrukce -dřevostavby. Rekonstrukce, opravy: - stávající halové objekty - střechy a obvodové pláště hal - podhledové prvky z hliníku a lakovaných plechů - lexanové světlíky a prosklené stěny. Zámečnictví a klempířství. Práce: - zámečnické, zámečník - klempířské.

Provádění, práce: -stavby na klíč -rekonstrukce bytových a průmyslových staveb -zateplování fasády -stavební zámečnictví -rozvody kanalizace, vody, plynu -bourací, zemní práce. Výroba: -rákosové střechy, pletivo

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Stavební zámečnictví, strojní zámečnictví, zámečnické práce: - ploty, brány, branky, dveře, schránky - přístřešky, nástřešky, zastřešení - konstrukce, rámy, regály, mříže - komponenty gastro – stoly, regály, atypické držáky, síta - komponenty pro strojírenskou výrobu. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovoobrábění: - obrábění kovů ...

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.