Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Milan Gajdošík se zaměřuje na kovovýrobu, obráběčství a svařování.

Povrchová úprava kovů: - lakování, práškování. Výroba, velkoobchod, prodej: - regály, regálové systémy, stojany, pulty, drátěné zboží, drátěný program. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování plechů, profilů, trubek na CNC strojích.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Řemeslnické práce: -kovoobrábění, kovoobráběčské (obrábění kovů, obráběčské) -soustružnické, soustružení -frézařské, frézování. Sídlo: - Ostrava, Českobratrská 19.

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Řemesla, služby - kovovýroba - lisování - svařování - ohýbání trubek

Výroba, montáž, prodej: - ploty - svařované sítě - pletivo - včetně atypických výšek - brány, branky výroba na míru - sloupky. Zámečnictví. Svářečské práce. Řezání, vrtání. Nabízíme volné kapacity v oboru zámečnictví, svářečských prací, řezání a vrtání. Prodej pletiva na celé metry. Možnost dodávky i jiných druhů oplocení.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské - svářečské, svařování. Prodej: - čistírny odpadních vod (ČOV) - kanalizačních sítí a čerpacích stanic - odvodňovací linky kalů, stabilizacie kalu - malých vodních elektráren s Bánkiho regulační turbínou vlastní konstrukce i výroby - česle, stavidla, nátokové a odtokové roury, ...

Výroba, montáž, nástrojárna, lisovna: - lisovací formy, formy na plasty pro automobilový průmysl - nástroje a přípravky - měřidla - nářadí Práce: - nástrojářské (na obráběcích strojích) - frézování - soustružení kovů - broušení na kulato - svařování tepelným zrcadlem - lisování plastů do váhy 1 kg výlisku na lisovacích ...

Výroba, vývoj: - bezdeformační děrování uzavřených ocelových profilů-jeklů - výroba obchodních a konzolových regálů - stroje a linky pro tváření a děrování - montážní linky pro automobilový průmysl - svařování, CNC obrábění.

Strojírenská výroba: - strojní opracování na vyvrtávačce a soustruzích, - vrtání, - řezání, - zámečnická výroba, - svařování. Svářečská škola: - výuka svářečů kvalifikovanými pracovníky, - kurzy svařování, - zaškolení, - přípravné kurzy, - přezkoušení, - v rámci výuky stravování a ubytování. Vzdělávací středisko: - ...

Společnost MAZARONE - OD, s.r.o. se sídlem v Ostravě se již několik let zabývá veškerou stavební činností. Působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí a máme zkušenosti s desítkami zakázek. Nabízíme komplexní stavební činnost, jako např. přípravu stavby, realizaci staveb na klíč, rekonstrukce průmyslových hal i obytných budov, ...

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.

Služby: - stříhání, děrování, ohýbání a zkružování plechů - zpracování na CNC strojích - svařování - plazmové řezání. Kovovýroba, výroba: - dopravní a potrubní systémy - náhradní díly a technologické součásti.

-Přípravné práce pro stavby, povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, výkopové práce terénní úpravy, ruční bourání a úklidové práce, paličske práce - pálení šrotu, monteři a demonteři různých konstrukcí

Společnost FINANTE services s.r.o. má provozovnou v Českém Těšíně. Provádíme veškeré elektro práce, které zahrnují instalace, opravy elektrických zařízení a revize nejen pro obchodní domy /Billa, KFC, Cinestar/. V náplni jsou i svářecké práce, opravy zámků, vyrábíme dveře, vrata, brány a to posuvné i křídlové, různé přístřešky, plechové boxy a ...

Svařováním PVC fólií. Prodej, rekonstrukce: - bazény - bazénové technologie.

Strojírenská výroba, oprava, servis: - zvedací, manipulační a dopravní zařízení pro hlubinné doly, důlní stroje. Tváření, lisování a ohýbání za studena, kovoobrábění, řezání, svařování a pálení.

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revize, zkouška plynových armatur: -bezpečnostní membránové uzávěry: -uzávěr BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtry: -filtr KAP, filtr Armagas DN 50-200. -bezpřírubové zpětné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a ...

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.