Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Pront Mont Zámečnické, svářečské, montážní a demontážní práce. Zakázková kovovýroba. Prodej: -hutní materiál.

Zámečnické práce: -svařování MIG, TIG, hliník. -ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. -obráběcí centrum - obrábění, soustružení, vrtání. Výroba: -CNC výroba plastových šneků.

Zabýváme se kovoobráběním, výrobou konstrukčních dílů a strojního zařízení. Výroba, práce: - sváření - obrábění - tváření plechy.

Zakázkové pracoviště komplexní strojírenské výroby: - tvarové dělení materiálů laserem, vysokotlakým vodním paprskem, autogenem a plasmou, výroba svařovaných dílů, výroba dílů obráběním, včetně CNC vyvrtávání a frézování, výrobadílů tvářením.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

Jiří Hlavsa se zaměřuje na broušení, frézování, svařování, vrtání, závitování a dělení materiálu.

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Petr Netolický se zaměřuje na kovovýrobu, zpracování a svařování kovů.

Jiří Koloušek se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, svařování frézování, soustružení, dělení materiálu a vrtání.

Výroba: -svařovací automaty -svařování elektrodou -svařování pod tavidlem -automatizace

Interní audity - audity ověřování systému jakosti Svářečský dozor, kontrola, certifikace, školení Sváření

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

HANZA SERVIS s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, soustružení, obrábění, svařování, povrchové úpravy a zámečnické práce.

Agroservis Částek a syn s.r.o. se zaměřuje na servis lesní, stavební a zemědělské techniky, svařování a soustružnické práce.

Kovovýroba NEUFE, spol. s r.o. je českou společností, která byla založena v roce 2003 fúzí dvou podniků. Provádíme CNC obrábění kovů, vypalování laserem a zpracování plechů. Specializujeme se na výrobu a svařování ocelových konstrukcí pro různá průmyslová odvětví. Na zakázku průmyslová a strojní zařízení také modernizujeme. Práce: - ...

Kovovýroba: -nástroje -zakázková konstrukce -třískové obrábění -svařované výrobky -krytování obráběcích strojů. Prodejna: -sekačky na trávu FLYMO, OKAY -motorové pily POULAN, TECUMSEH -zahrádkářské potřeby GARDENA -sušáky na prádlo JUWEL -vozík na jízdní kola.

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.