AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Předmětem činnosti společnosti TMK construction s.r.o. je především výroba strojů, zařízení, kovovýroba a zámečnictví.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Zámečnické, montážní, údržbové a drobné stavební práce.

Výroba, montáž, výstavba: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -zámečnická výroba, zámečnické práce, zámečník -kovové konstrukce -opláštění ocelové konstrukce -montáž klempířských výrobků.

Zámečnictví. Kovovýroba. výroba branek, pohonů na dálkové ovládání pro brány -regály -přístřešky -pergoly -zádveří -schody -krbové nářadí -mříže   -údržba nemovitostí KVALITA A SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA NA PRVNÍM MÍSTĚ.

Zamečnictví, kovářství, stavební zámečnictví, -kované panty kliky dvířka myšákoé zámky opravy veškeré udržby domů zahrad repase a montáže litinových zábradlí dodávka na klíč

Výroba, prodej. -výstavní skládací klece: -pro holuby -králíky -drůbež -klece pro štěňata -vypásací ohrádky pro králíky.

Kompletní zednické a zámečnické práce. Rekonstrukce domů, fasád, komínů, plotů Práce ve výškách.

Sářečské a zámečnické práce.

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Svařování oceli, nerezu a hliníku, svářečské a zámečnické práce.

Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

Umělecké kovářství -zámečnictví -zábradlí, balkóny, brány, svícny, postele, krbové nářadí a okrasné předměty. Výroba, práce

Zámečnictví. Výroba přístřešků, požárních žebříků, schodů, zábradlí a kouřovodů, zámků a kování.

Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Řemeslo, stavební práce: -zámečnictví -zednictví.

Práce: - zámečnické - kovovýroba.