Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Castingové studio: - odlévání různých častí lidského těla.

Řezbář, tvorba: - betlémy - plastiky - kříže.

Obchod se starožitnostmi Výroba her, hraček a dětských kočárků Umělecko - řemeslné zpracování dřeva

Řemeslo, práce: - kamenosochařství - reprodukční kamenosochař - restaurátor

Propagace: - samolepící fóliová reklama - na auta, obchody, výlohy - firemní štíty a velkoplošné panely - DTP zpracování návrhů, drobné grafiky - PE tašky s potiskem, samolepky - vizitky barevné i černobílé Rytectví: - razidla značkovací do výšky i hloubky - rytiny do forem na kov, gumu a plasty - elektrody Cu pro hloubení ...

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Práce, řemeslo: - broušení a leptání skla

Ateliér Ebru. Kurzy, tvorba: - turecká technika malby na vodní hladině.

Služby: -pro dentální potřeby -oprava zlatých a stříbrných šperků -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zakázku. Maloobchod, prodej: -snubní prsteny.

Služby: - sochařská, malířská a řezbářská činnost Výroba: - ručně kovaná dláta a rydla značky EBEN

Truhlářské práce: - nábytek - schodiště - kuchyně - knihovny - vestavěné skříně - dveře typové - dveře interiérové a příčky - dveře venkovní a portály - venkovní obklady - komerční prostory - recepce - čalouněný nábytek - textilní tapety - restaurování nábytku - restaurování a obnova historických ...

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny MetLife

Řemeslo, práce: - řezbář - řezbářství

Sochař. - aranžérská výroba - štukatérství - kamenosochařství - výroba modelů - výroba replik - restaurátorské práce

Studiové broušení skla. Služby: -broušení skla.

Zpracování: -včelího vosku. Velkoobchodní sklad. Výroba: -svíčky, svíce ze včelího vosku a minerálního vosku -vzorky a formy na svíce. Maloobchod: -Zámecká galerie - Zámek Vizovice.

Kovářství, zámečnictví: - kované ploty - umělecké kovářství.

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.